Muzeul simturilor din Bucuresti

In mall AFI Cotroceni gasesti Muzeul simturilor din Bucuresti

Intr-un mall cum este AFI, in care am fost de nenumarate ori, nu stiam ca putem vizita si Muzeul simturilor din Bucuresti. Undeva deasupra hipermarketului, in zona unde se gasesc toate nebuniile acelea pentru copii si trenuletul acela care distreaza oamenii, functioneaza un muzeu ce iti da simturile peste cap si te teleporteaza intr-o zona a distractiei.

Muzeul simturilor din Bucuresti

De ce spun din Bucuresti? Pentru ca mai exista unul asemanator in Constanta in Vivo. Constantenii stiu.

Am fost sa vizitam Muzeul simturilor din Bucuresti si o tornada de senzatii ne-a ametit simturile. Pentru ca fiecare loc este in asa fel gandit incat sa iti provoace senzatii bazandu-se pe simturile tale. In Muzeul simturilor poti sta de la 30 de minute la 4 ore daca doresti. Timp in care pasesti intr-o o experienta de neimaginat, intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.

muzeul-simturilor

Intrarea in muzeu se face printr-un labirint de oglinzi care pune la incercare capacitatea ta de orientare. De altfel, fiecare loc este gandit in asa fel incat sa te provoace si sa te uimeasca. Apoi drumul prin muzeu te poarta spre locuri din ce in ce mai amuzante si mai ciudate.

oglinzi-muzeul-simturilor-bucuresti

La Muzeul Simturilor / Museum of Senses ,  nimic nu este ceea ce pare si iluziile sunt la ele acasa. In epoca facebook, instagram, tik tok, pozele de aici au sansa de a deveni virale pentru ca pacalesc pe toata lumea. La MoS toate simțurile îți sunt puse la încercare, inclusiv cel tactil și cel olfactiv pentru ca toate sunt gandite sa te pacaleasca sau sa te faca sa descoperi lucruri noi.

Fiecare loc are un “schepsis” care te pacaleste sau te provoaca. De la sala infinita cu oglinzi la vortex, de la camerele cu iluzii optice la holul cu cutiile unde trebuie sa descoperi misrosul sau sa intelegi ce pipai. Chiar daca uneori trebuie sa stai la coada ca sa iti faci o fotografie singur/a tot merita. Iar ceea ce traiesti este amuzant si interesant.

Chiar si magazinul de la iesire iti vinde lucruri pe care in alta parte nu le gasesti.

In cadrul muzeului se pot organiza petreceri pentru copii care includ o multitudine de experiente. Locul se preteaza teribil la asa ceva iar petrecerea cu siguranta va ramane una de neuitat.

Pentru o dupa amiaza in mall, o vizita la muzeul simturilor este perfecta. Imbina o masa la fast foodurile de acolo cu patinoarul sau poate cu un film si petrece timp de calitate.

  • Muzeul simturilor este deschis de luni pana joi si duminica intre orele 10.00 – 22.00  iar vinerea si sambata intre orele 10.00-23.00 
  • Pretul unui bilet este de 29 de lei pentru copii, 39 de lei pentru adult sau 94 de lei pentru o familie. 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.