Murotti Valley noua statiune montana de langa Horezu

Doi oameni de afaceri cu experiență pe piața locală, Alessio Karkhi și Nicu Hagivreta, au demarat dezvoltarea proiectului turistic Murotti Valley, amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri), situat la aproximativ 17 kilometri de orașul Horezu, județul Vâlcea.

Alessio Karkhi a fost implicat în mai multe proiecte rezidențiale din zonele de nord și de sud ale Capitalei, iar Nicu Hagivreta a deținut 50% din Dent Estet, cea mai mare rețea locală de clinici stomalogice, ieșind din afacere în 2017.

Prima fază a Murotti Valley include 74 de vile cu două, trei și patru camere și o serie întreagă de facilități. În acest moment, este deja operațională o pârtie de schi cu o lungime de 800 de metri și o instalație de teleschi, o a doua pârtie, cu o lungime de 5.000 de metri și o instalație de telescaun, fiind prevăzută spre predare la finalul lui 2021.

Cele 74 de vile din faza întâi vor fi finalizate în primul trimestru din 2021 (39 de unități) și la finalul lui 2021 (35 de unități). În prima fază a Murotti Valley vor mai fi incluse două restaurante și un hotel care va include spa, piscine și sală de sport. Toată infrastructura aferentă va fi finalizată până în primul trimestru al anului 2021.

Vilele din prima fază vor avea două, trei și patru camere și suprafețe construite totale cuprinse între 127 mp și 180 mp, cu terenuri pornind de la 315 mp și două locuri de parcare individuale. Prețurile pornesc de la 130.500 de euro + TVA. Toate unitățile locative vor fi dezvoltate utilizând tehnici și soluții de construcții certificate “verde”, iar la interior vor avea soluții de design, utilare și mobile din partea Rovere Mobili.

1.000 de vile și campus universitar

Murotti Valley va fi o stațiune turistică integrată, cu un potențial de până la 1.000 de vile și cu multe facilități și opțiuni de petrecere a timpului liber indiferent de anotimp.

La finalizarea integrală, ar urma să aibă peste 50 de kilometri de pârtii de schi, terenuri de tenis, trasee pentru biciclete, trasee prin pădure, tiroliană, magazine și spații pentru servicii și închiriere de echipamente sportive, ATV-uri și snowmobile, piscine în aer liber, domeniu de vânătoare, herghelie, teren de golf, fermă și un parc pentru copii.

De asemenea, Murotti Valley ar urma să includă și un campus universitar al unei prestigioase universități din industria ospitalității din Laussane (Elveția), un centru de îngrijire și de relaxare pentru seniori cât și o clinică de detoxifiere.

“Murotti Valley va reprezenta un concept unic în România și în regiune și avem ca obiectiv să dezvoltăm pe termen lung o adevărată stațiune montană, cu multiple facilități și opțiuni de petrecere a timpului liber. Am plecat de la necesitatea unei stațiuni montane integrate în România, o țară cu extrem de multe resurse atractive, dar cu foarte puține atracții turistice din punct de vedere al produselor finite”, a declarat Alessio Karkhi, unul dintre investitorii din cadrul proiectului.

Murotti Valley va oferi celor care vor achiziționa o vilă în cadrul proiectului un randament anual garantat de 7% pe o perioadă de 11 ani, indiferent de perioada de închiriere a locuinței, urmând să aibă și un drept de folosință de 30 de zile pe an.

“Va fi garantat unul din cele mai mari randamente pe cea mai îndelungată perioadă de timp din România, peste proiecte similare amplasate pe litoral sau în unele zone din București. Acest fapt denotă atât încrederea în proiect cât și a angajamentul investitorilor de a duce la bun sfârșit dezvoltarea unui proiect turistic foarte amplu”, afirmă Viorel Mohorea project manager din partea SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România, având operaționale și două birouri regionale în Brașov și Cluj – Napoca. Compania este lider pe segmentul rezidențial, fiind consultantul imobiliar și agentul exclusiv a peste 15 proiecte rezidențiale din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Oradea. Compania este și unul dintre principalii jucători pe segmentul de property management și brokeraj de credite.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.