EVENIMENTE

Joaquín Cortés – Gitano

Pe 15 martie, la Sala Palatului din Capitală.

       După trei ani de pauză, Joaquín Cortés își lansează cel mai intim spectacol de până acum: “Gitano”. Alături de 8 dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, 2 dansatori de flamenco, 17 muzicieni și 8 vocaliști de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor sai, develindu-și rădăcinile flamande într-un spectacol îmbogățit cu uimitoare efecte audiovizuale.

Poster Joaquin Cortes 2015

      “Vă invit să pășiți în adâncul sufletului meu, într-o călătorie muzicală și coregrafică explozivă: dans clasic, contemporan și flamand. Gitano e o trecere prin viața mea, căci povestește despre rădăcinile mele, despre fastuoasa cultură țigănească și despre reprezentanții săi. Împreună cu dansatorii și muzicienii mei, dăm glas țiganului ce viețuiește în sângele meu. Am evoluat ca artist, descoperind noi culturi și influențe, de la cel mai ortodox Flamenco la muzică clasică, de la gospel și jazz la afro. Toate mă ajută să-mi fac arta mai curată, mai frumoasă și mai evidentă unor oameni diferiți. În Gitano, dansul mi se întrepătrunde cu muzica și lumina, reflectând o singură emoție – Pasiunea. Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă” spune Joaquín Cortés.

      Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Pret bilete  300, 250, 175 și 125 lei.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *