ROMANIA

O BIJUTERIE ASCUNSĂ ÎN TARA VINULUI

Evadați din zgomotul şi stresul orașului cu stil.

Ne găsiți la doar 100 de km (90 de minute) nord-est de București, la jumătatea distanței dintre Ploiești și Buzău, în inima frumoasei regiuni viticole Dealu Mare,  renumită pentru zonele pitorești, podgoriile și cramele sale.

Savurați un pahar cu vinul nostru fin Jardine Hills și conversația cu prietenii pe terasa propriei căsuțe private, lângă piscină sau relaxați-vă în jacuzzi.

Jardine Hills

Complexul este format din trei căsuțe amplasate în jurul unei piscine și jacuzzi încălzite. Vă oferim o zonă comună de bucătărie și grătar pentru pregătirea şi servirea mesei în aer liber.

Zona în care este amplasat complexul are peisaje frumoase și oferă posibilitatea de a organiza excursii: la crame pentru degustări de vinuri, drumeții, ciclism, plimbări cu caii pentru copii sau pur și simplu să vă relaxați lângă piscină.

Căsuțele sunt dotate cu încălzire prin pardoseală, sobe de lemn, aer condiționat, ferestre din termopan și televizoare UHD de 55″ cu conexiune la internet prin fibră optică. Bucătăriile sunt complet utilate și băile complete (cu cadă / duș) în fiecare căsuță.

VILA Merlot

vila merlot

vila-merlot

vila merlot

vila merlot

Vila Merlot are două dormitoare la parter – dormitorul principal cu un pat queen-size și dormitorul pentru oaspeți cu două paturi simple. Există, de asemenea, și o cameră la mansardă cu un pat dublu și baie, ce poate fi folosit ca al treilea dormitor.

Capacitate: 4-6 persoane • 75 m²

Facilități:

 • AC
 • Wi-Fi
 • Cadă
 • Duș
 • Bucătărie
 • UHD TV

VILA Pinot Noir

vila-pinot-noir

Vila Pinot Noir are un dormitor mare cu pat queen-size, cu o zonă de living şi baie la etaj, ce poate fi folosită ca un al doilea dormitor.

vila-pinot-noir

baie-vila-pinot

vila pinot

Capacitate: 4-6 persoane • 2 paturi duble •75 m²

Facilități:

 • AC
 • Wi-Fi
 • Cadă
 • Duș
 • Bucătărie
 • UHD TV

VILA Fetească Neagră

vila feteasca neagra

vila feteasca neagra

vila feteasca neagra

Vila Fetească Neagră are la parter două dormitoare – dormitorul principal cu un pat queen-size și dormitorul pentru oaspeți cu două paturi simple. Există, de asemenea, și o cameră situate la mansardă cu un pat dublu și baie, ce poate fi folosit ca al treilea dormitor.

Capacitate: 4-6 persoane •75 m²

Facilități:

 • AC
 • Wi-Fi
 • Cadă
 • Duș
 • Bucătărie

Fiecare vilă are o terasă privată acoperită de 20 m², cu masă și zonă de relaxare pentru a vă relaxa și a vă bucura de priveliștea văii, pe marginea unei piscine de 40 m² și în apropierea piscinei separate pentru copii.

Toți oaspeții au acces la zona confortabilă de grătar pentru pregătirea mesei de seară și masa.

Vă putem oferi:

 • – micul dejun standard (pâine, fructe, gem, miere) poate fi furnizat la cerere
 • – serviciile suplimentare de spălătorie și lenjerie de pat sunt disponibile la cerere și au un cost suplimentar
 • – la complex, puteți achiziționa vinul nostru, brand personal, “Jardine Hills”
 • – parcare privată în curtea Jardine Hills
 • – internet de mare viteză cu fibră optică în tot complexul
 • – este acceptată plata cu cardul

Jardine Hills are certificat Eco emis de către Consiliul Român pentru Clădiri Verzi.

Experiențe de neuitat:

 • Relaxați-vă în jurul unei piscine centrale și jacuzzi, experimentați frumusețea Regiunii Vinului din România.
 • Activitățile includ drumeții sau mersul pe bicicletă pe numeroasele poteci care se întrepătrund prin podgorii.
 • Puteți organiza excursii cu degustare de vinuri, deoarece există aproximativ 10 podgorii locale la doar 30 de minute de mers cu mașina față de Vile. Iată câteva la care vă putem recomanda rezervarea online:

 – LacertA Winery

 – Viile Metamorfosis

 – Licornia Winehouse

 – Vinăria Budureasca

Plimbările cu căruța de cai prin podgorii pot fi, de asemenea, organizate la cererea prealabilă de către concierge, domnul Gigi Galeș.

Atracții turistice de neratat în zonă:

Ferma Dacilor – pe lângă faptul că au un restaurant minunat, oferă și plimbări cu ponei pentru copii și excursii de aventură 4×4 pentru adulți.

Muzeul Crama de lemn 1777 – este o reproducere a celor mai vechi crame datate din 1777, care a fost menținută în forma sa originală până în 1985. Construcția de grinzi de stejar sculptate are un acoperiș din șindrilă. În interior se pot descoperi unelte și mașini vechi utilizate în producerea vinului. În pivniță există vinuri nobile locale păstrate pentru colecție, iar în subsolul adânc, pe mesele lungi de lemn, stau așezate vase vechi de lut din 1789. Mansarda găzduiește o expoziție etnografică intitulată „Crengile vieții”.

Muzeul Conacul Bellu Urlați – Construit într-un timp al cărui iz romantic străbate veacul până la noi, amplasat într-un cadru feeric, purtând un nume legat pentru eternitate de mari creatori de cultură, „Conacul Bellu”, dincolo de a fi un monument de arhitectură, este şi un monument al sufletului românesc de la jumătatea secolului al XIX-lea. Conacul se completează cu o cramă boierească cu piese cioplite în piatră din sec. II-III şi alte unelte şi vase pentru producerea vinului din cele mai vechi timpuri şi până azi. Domeniul și conacul aparțineau celebrului colecționar de artă, baronul Alexandru Bellu (1850 – 1921), cunoscut atunci ca artist, fotograf, numismatic, savant.

Tabăra de sculptură din Naeni (Tabăra de sculptură din Naeni) – Pe dealurile Buzăului în leagănul civilizației dacice, la Năeni, loc mirific și binecuvântat ce poartă numele unei zeițe iraniene, Anaturia. Tabăra de sculptură de la Năeni, este unică în lume. Unicitatea este dată de faptul că sutele de sculpturi de pe vârful acestui deal au fost realizate de copii cu vârste de până la 14 ani, elevii profesorului Gabriel Manole, inițiatorul taberei de sculptură. Micuții artiști au sculptat fețe de om, instrumente muzicale, cochilii de melci, figuri zoomorfe, scări către cer, morminte dacice, toate inspirate din viața și realitatea locului.

Biserica dintr-o piatra de pe dealul Istriței. Acest lăcaș de cult este relativ nou, construit în 2008 la o altitudine de 600 de metri. Piatra din care este construită biserica este calcar de Năeni, iar aceasta are catapeteasma din piatră sculptată (se spune că ar fi singura din Europa). Calcarul este extras din mina vecină, același calcar alb folosit pentru a construi Casa Poporului din București

Vulcanii noroioși de la Pâclele Mici este o arie protejată de interes național, aflată pe raza comunei Berca. Pâclele Mici se află la o altitudine de 341 m și au o suprafață de 16,5 ha. Vulcanii de nămol au aceeași structură ca și vulcanii reali și sunt creați de un proces geologic similar. Ele nu au mai mult de 5-6 metri înălțime, deși noroiul evacuat în sine provine din mult mai adânc pe pământ.

Pentru aventuroși, puteți încerca să faceți rafting pe râul Buzău în timpul sezonului de vară.

Jardine Hills de la Valea Scheilor poate fi alegerea ideală pentru orice turist în căutarea unei vacanțe de neuitat.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă invităm să accesați și pagina de Facebook “Jardine Hills”.

Pentru rezervări și informații ne găsiți la:

Adresa: DJ102R, Valea Scheilor 107116, Prahova, Romania

Email: contact@jardinehills.ro

Website: https://www.jardinehills.ro

Coordonate GPS: 45.078500, 26.397817

Vă așteptăm cu drag în oaza dvs. specială!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.