EVENIMENTE

Internet & Mobile World 2015

Internet & Mobile World 2015z Internet a_1

   calatoriaperfecta.ro participa la cel mai mare eveniment „business to business” din Romania dedicat solutiilor digitale, mobile si de software!

    A patra editie, se muta anul acesta in Pavilionul Central al Romexpo si asteapta peste 7.300 de participanti

   La evenimentul care se va desfasura in perioada 7-8 octombrie 2015 vor fi prezente peste 130 de companii expozante atat autohtone, cat si regionale, care vor aduce in atentia publicului solutii de business de ultima generatie, accentul fiind pus pe inovatie. De asemenea, IMWorld 2015 se va bucura si de prezenta a peste 120 de speakeri locali si internationali, pe scenele deja cunoscute din anii anteriori – „Main Stage”, „Business Software Stage”, „Digital & E-commerce Stage” – , plus o scena noua: „Developers Stage”.

   IMWorld 2015 este  un eveniment marca Universum Events, unul dintre principalii jucători de pe piața de evenimente corporate din România.

   „Noutatile cu care vine IMWorld in acest an sunt sectiunea pentru start-up-uri si scena speciala, pe care vor fi prezentate ultimele tendinte in dezvoltarea de aplicatii mobile si de web. In conditiile in care Romania este deja recunoscuta la nivel mondial pentru specialistii in IT pe care ii are, dar si pentru inventivitatea de care acestia dau dovada in materie de software, de aplicatii mobile si online, vrem sa le oferim cat mai multora dintre ei posibilitatea de a-si prezenta inventiile si de a-si face cunoscute ideile. Totodata, participarea la IMWorld 2015 poate fi si o rampa de lansare pentru start-up-urile locale”, a declarat Alexandra Dabu, Project Managerul IMWorld 2015.

    La IMWorld 2015, companiile participante vor avea sesiuni de prezentare si demo-uri, in cadrul carora isi vor expune noile produse si solutii tehnologice, iar la standurile care vor ocupa peste 6.000 de metri patrati din Pavilionul Central al Romexpo, cei interesati vor putea testa produsele propuse si vor putea interactiona cu reprezentantii companiilor.Pana la inceputul lunii august, 75% din spatiul destinat companiilor expozante a fost deja contractat

    Accesul la IMWorld 2015 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online, accesand  imworld.ro.

Va asteptam alaturi de noi!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *