EVENIMENTE

CONCERT IANA NOVAC – ORICE FEMEIE E FRUMOASA

Iana Novac – Concert dedicat sexului frumos

Iana Novac revine la SALA PALATULUI pentru a doua oara, pe 6 martie 2024, de la ora 19:00 printr-un concert solo dedicat FEMEII, o productie grandioasa asa cum si-a obisnuit publicul si fanii.
IANA NOVAC – VOCEA FEMININA A ANULUI 2022 va propune si de aceasta data o seara de neuitat, unde muzica clasica se va imbina cu muzica pop la cel mai inalt nivel artistic.
Un concert in care vocea impresionanta a soparanei IANA NOVAC, alaturi de invitatii sai speciali, alaturi de marele compozitor al secolului EUGEN DOGA, MONICA ANGHEL, acompaniati de o orchestra simfonica condusa la pupitru dirijoral de maestrul IOSIF PRUNNER vor crea specacolul necesar acestor vremuri , unde MUZICA va rascoli inimi si va ramane in sufletul fiecaruia. IANA NOVAC prin emotiile create si prin puterea extraordinara de a interpreta te poarta prin multiple stari si trairi, dupa cum chiar criticii spun despre Iana: „ Insasi IANA NOVAC este o emotie…” “Imi iubesc atat de mult publicul… iubesc fiecare clipa pe care o impartasesc prin muzica.  Acest concert este foarte special pentru mine, este o dedicatie oferita tuturor femeilor. O data cu nasterea copiilor mei am descoperit in mine o alta latura a Femeii ce mi s-a relevat prin Viata ce am creat-o si care m-a definit ca Mama. O Mama ce-si canta viata, ce canta pentru copiii ei, dar si pentru toate mamele si femeile minunate din lumea intreaga. Acest concert este un omagiu adus FEMEII… celei ce descopera Dumnezeirea prin aducerea vietii pe Pamant.”
Iana-Novac-Concert

Originară din Chișinău, Republica Moldova, IANA NOVAC a început studiul pianului la vârsta de 5 ani. Absolventă a Liceului de Muzică Dinu Lipatti din București, secția canto clasic, și a Universității de Muzică din București, secția canto clasic. IANA NOVAC este o personalitate complexă: soprana, pianistă, compozitoare, producătoare muzicală, manager și fondatoarea primei Academii de Canto din București, alături de soțul ei.  Criticii o descriu ca fiind o “emoție în sine”. Concertul este dedicat tuturor femeilor și mamelor din lumea întreagă, iar IANA NOVAC, prin vocea sa impresionantă, va purta publicul prin multiple stări și trăiri. Anul 2022 i-a adus in palmares inca 4 premii importante pe langa celelalte 30 internationale.

  • VOCEA FEMININA POP OPERA A ANULUI 2022 GALA CELEBRITATILOR
  • VOCEA POP OPERA FEMININA A ANULUI 2022 MEDITERENEAN AWARD
  • PREMIUL SPECIAL PENTRU CEI 20 DE ANI DE CARIERA DE GALA PERFORMANTEI SI EXCELENTEI
  • EMBLEMA DE MERIT „PARTENER PENTRU APARARE” oferit de MINISTERUL APARARII NATIONALE

Bilete

  • VIP: 280 RON
  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 150 RON

Puteți achiziționa bilete de pe site-ul oficial. Nu ratați acest concert extraordinar, dedicat frumuseții și puterii femeii!

Organizatorul evenimentului: Asociatia TAO CULTURAL

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.