EVENIMENTE

Cirque du Soleil revine în București cu spectacolul OVO

Magia și Acrobația Întâlnesc Lumea Insectelor la Cirque du Soleil

Cirque du Soleil, trupa de artă circului de renume mondial, aduce în București un spectacol captivant: OVO. Această producție plină de energie și acrobație va avea loc la Romexpo, Pavilionul A, în perioada 15 – 18 februarie 2024.

Cirque du Soleil este o inovație în lumea spectacolelor, o combinație unică de circ tradițional și artă contemporană care a captivat publicul din întreaga lume. Fondat în 1984 de către doi artiști de stradă, Guy Laliberté și Gilles Ste-Croix, în Canada, Cirque du Soleil a devenit unul dintre cele mai cunoscute și apreciate spectacole live. Cirque du Soleil nu este doar un simplu spectacol, ci și o formă de artă care inspiră și aduce bucurie și admirație în inimile spectatorilor din întreaga lume. Cu fiecare reprezentație, acest impresionant circ contemporan continuă să redefinească limitele creativității și să ofere experiențe magice și memorabile.

Ieri le-am facut o vizita la antrenamentele de  dinainte de spectacole si am ramas uimiti de modestia si frumusetea acestor artisti extraordinari. M-a impresionat foarte tare cata pasiune pun in ceea ce fac. Pentru mine a fost o experienta extraordinara sa pot sa le vad costumele, pregatirile inainte de marele show. Totul este foarte bine organizat pana la ultimul detaliu, dieta lor este  una speciala, de altfel au si venit cu un bucatar chef  care le gateste. De asemenea, din ce am discutat cu ei am inteles ca se simt ca intr-o mare familie si se sustin reciproc la fiecare reprezentatie. Chiar daca se intampla anumite incidente ei incearca sa improvizeze ca sa nu dezamageasca publicul. Unii dintre ei vin cu familia in turneu cum este si cazul lui Alexander din Africa de Sud cu care am stat de vorba si ne-a spus ca asta este unul dintre lucrurile cele mai grele de a nu avea familia langa ei tot timpul. Aexander are un baietel de aproximativ un an si era bucuros ca a putut sa il insoteasca la Bucuresti. Am aflat ca nu exista neaparat o limita de varsta sau de greutate pentru a face parte din trupa dar selectia este foarte grea si ca au ajuns cu greu acolo. Am fost impresionata vazand unde se pregatesc hainele, cum se fac machiajele si cat de multe lucruri trebuiesc stabilitate ca totul sa iasa perfect. Multa munca pentru a atinge performanta de a face parte din cea mai buna trupa de circ din lume

Despre Spectacolul OVO

 • OVO este o experiență unică care îmbină lumea fascinantă a insectelor cu acrobația și magia specifică Cirque du Soleil. Iată ce trebuie să știi despre acest spectacol extraordinar:
 • Intruziunea în Lumea Insectelor: OVO ne prezintă o zi obișnuită din viața unei colonii de insecte. De la greieri puternici care sar pe trambuline până la un păianjen hipnotic care se contorsionează în interiorul pânzei sale, spectacolul te va purta într-o călătorie captivantă prin lumea micilor creaturi.
 • Echipa OVO: Cu o echipă formată din 100 de artiști din 25 de țări diferite, OVO aduce pe scenă acte acrobatice de nivel înalt. Fiecare mișcare, fiecare salt și fiecare moment de grație sunt realizate cu precizie și pasiune.
 • Aprecieri Internaționale: De la deschiderea sa la Montreal în 2009, OVO a încântat peste 7 milioane de oameni din peste 160 de orașe și aproape 30 de țări. Criticii au lăudat originalitatea, creativitatea și energia debordantă a acestui spectacol.

Cirque-du-soleil

Cirque-du-soleil

Grupul Cirque du Soleil Entertainment

Cirque du Soleil Entertainment nu este doar o trupă de circ, ci un adevărat fenomen cultural. Iată câteva aspecte importante despre acest grup:

 • Lider Mondial: Cirque du Soleil Entertainment este lider mondial în divertismentul live. De la spectacolele de circ la producții teatrale și evenimente speciale, grupul a redefinit conceptul de spectacol.
 • Diversitate Creativă: Pe lângă producția de spectacole de artă de circ, Grupul Cirque du Soleil Entertainment își aduce abordarea creativă la o mare varietate de forme de divertisment. Dans, muzică, teatru și multimedia se împletesc într-un mod inovator și captivant.
 • Impact Pozitiv: Prin creațiile sale, Grupul Cirque du Soleil Entertainment își propune să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor, comunităților și planetei. De la proiecte de responsabilitate socială la inițiative de protejare a mediului, grupul își asumă o misiune mai amplă decât simpla distracție.

Bilete și Detalii

 • Date și Ore de Reprezentație:
  • Joi, 15 februarie 2024, ora 19:30
  • Vineri, 16 februarie 2024, ora 19:30
  • Sâmbătă, 17 februarie 2024, orele 15:30 și 19:30
  • Duminică, 18 februarie 2024, ora 17:00

Nu rata ocazia de a experimenta magia și acrobația oferite de Cirque du Soleil în București! Cei mai buni dintre cei mai buni sunt aici si abia asteapta sa va incante cu reprezentatia lor OVO.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.