EVENIMENTE

Lord Of The Dance

Lord Of The Dance – best show ever!

   Aseara, 6 Octombrie 2015, a avut loc la Sala Palatului show-ul international Lord Of The Dance, ce s-a desfasurat intr-o neasteptata abordare sub denumirea „Dangerous Games”. Cu o seara in urma irlandezii lui Michael Flatley au prezentat noul spectacol locuitorilor Constantei, urmand ca asta-seara, de la ora 19.00 sa duca cea mai noua versiune a show-ului si la Brasov!

bla bla bla… Aseara am fost la cel mai smecher si mai tare spectacol ever!!

Am vazut Fire of Anatolia , am vazut Rythm of the dance, am vazut multe spectacole la viata mea dar asta de aseara a fost MAXIM!

timp liber
show lord of the dance

     Pe vremuri eram fascinat de bucatelele de dans pe care le vedeam la televizor si unde Flatley era genial. Aseara i-am vazut urmasii! O poveste 3D despre rau si bine si despre cum “binili invinge, toate femeili stie ca binili invinge”. Cu baieti de treaba si fete bune si buuneee si baieti rai si fete rele dar buunee!  Genial. Maxim. Nu vreau sa postez un articol sec in care sa cititi ca a fost bine si frumos si publicul a apludat. Ar fi pacat! Pentru o sala nici pe departe arhiplina, au fost cele mai intense aplauze de final vazute de mine la Sala Palatului.

     Misogin vorbind, cand fetele de pe scena si-au dat jos topurile si au ramas mai sumar imbracate toata sala a oftat! Da, si sexul feminin!

Normal ca au oftat si la baieti. Sexul feminin. Da, si sexul masculin 🙂 ( macar unii dintre ei ).

    Showul s-a schimbat. Lumini, stroboscoape, costume cu leduri, negre, albe, muzica, doua violoniste…pfff(rosii si albastre!) …sincronizare perfecta! SHOW! Lord of the dance! 

[youtube]https://youtu.be/E3GG0HVkuTo[/youtube]

   O poveste superba, o infruntare intre bine si rau, codimentata de melodii si de dansuri perfecte si efecte sau costume superbe. Vesnica tradare, vesnica situatie grava din care cei buni ies invingatori, toate  puse in scena de niste tineri si niste tinere adorabili/e si plini de talent. M-am intrebat mereu cat de greu poate fi sa puna piciorul jos in aceeasi fractiune de secunda 20 de persoane. Jos palaria! Un efect special cu Flatley dansand in trei personaje si demonstrand cat de bun a fost si inca este chiar daca s-a retras. Deja spoilaresc…

Daca aveti cum…mergeti! Uimitor!

   Spectacolul „LORD OF THE DANCE” a avut loc pe 5 Octombrie la Sala Sporturilor din Constanta, pe 6 Octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti, urmand sa fie prezentat si pe 7 Octombrie la Sala Sporturilor din Brasov. Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Tiriac Auto, Ring, Romania Libera, Catavencii, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Blitz TV, Reteaua Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Unirea Shopping Center, Hollywood Multiplex, Magnolia.ro, Carpat Guard, Spard Team~~

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *