EVENIMENTE

Inteligenta Artificiala la Neversea

Ediția aniversară de anul acesta a festivalului NEVERSEA va fi senzațională! Inteligenta Artificiala vine la Neversea!

Cu ajutorul  Inteligenței Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului Neversea pot să cânte ca niște artiști adevărați în timpul celor 4 zile de festival! Hai să ne distrăm împreună cu Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI și mulți alții. Și nu e tot! Poți chiar să-ți creezi propria Voce AI și să faci cover-uri instant cu ajutorul tehnologiei AI. Este prima dată când tehnologia REVOCALIZE, care îți permite să înregistrezi o voce și să o transformi în orice altă voce, este prezentată la un festival!

harta-neversea-2023

Între 6 și 9 iulie, zeci de mii de fani se vor aduna pentru a sărbători cei cinci ani de festival. Organizatorii Neversea au pregătit o mulțime de surprize pentru tine în cele patru zile și patru nopți de distracție: momente speciale, jocuri de lumini și zone super insta-friendly. Cu show-urile impresionante ale artiștilor noștri preferați, atât din România, cât și din străinătate, garantăm că experiența festivalului va fi memorabilă!

  • Neversea și partenerii  comerciali au pregătit niște experiențe super tari pentru fanii festivalului. Avem DJ care mixează la o înălțime de 50 de metri, zone de jocuri și zone de relaxare care sunt perfecte pentru poze pe Instagram, plus multe alte activități distractive!
  • Anul acesta, 30 de designeri români vor fi prezenți la festivalul Neversea la F.A.B Stage, unde vei găsi haine super cool, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii. Și nu doar atât! Avem și zone speciale cu artiști care se ocupă de coafură, machiaj și tatuaje temporare. Vei fi răsfățat cu coafuri superbe, împletituri și machiaje speciale de festival!
  • La F.A.B. Stage, fanii festivalului Neversea pot descoperi brand-uri faimoase precum Flash Tattoos, Aer Wear, GNA, Belher, Les Waves, Festival Dresses by GIA, MySimplicated, Hamza, The Black Sheep, Exclusives.ro, Dadarlat, Retro Future și mulți alții. Dacă vrei un look special de festival, nu ezita să vii la F.A.B. Stage pentru cele mai trendy outfit-uri!
  • Și nu uita de merch-ul festivalului! La magazinul nostru de peste 100 de metri pătrați, vei găsi tricouri, hanorace, prosoape și multe alte articole vestimentare din noua colecție NEVERSEA. Avem și accesorii superbe pentru a-ți completa look-ul și suveniruri mici, care vor deveni amintiri de la festival. O noutate în acest an este că poți să-ți faci și tatuaje temporare personalizate la zona de merchendise NEVERSEA. Așa vei avea cu siguranță un stil unic de festival!
  • Experiența unică pe care o poți trăi timp de patru zile și patru nopți la festival este completată de zone super insta-friendly, artiști stradali, dansatori și cataligari. Spectacolele pirotehnice, jocurile de lumini și artificiile ziua vor adăuga un plus de magie la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa!

Cele șase scene ale festivalului sunt absolut spectaculoase, iar mainstage-ul se va potrivi perfect cu tematica principală a Neversea: SOARELE!

ECSTATIC DANCE CU EMIL RENGLE

Joi și sâmbătă, începând cu ora 16:30, în fața scenei DayDreaming, te invităm să participi la o ceremonie specială de dans, un moment unic de celebrare a soarelui prin mișcare și eliberare, numit Ecstatic Dance. Vom dansa și ne vom bucura împreună de libertatea de a fi noi înșine și de a ne descoperi sufletul și bucuria interioară. La acest eveniment vor fi prezenți facilitatori și influenceri precum Emil Rengle, Laura Maier, Alina Smarandescu, Otniela Sandu, Ana Gum, Luana Chebeleu, Bianca Patrichi și mulți alții.

Iar acum, o veste senzațională! Marius Moga va lansa în premieră mondială Revocalize.ai la Neversea! Suntem primul festival din România care se asociază cu această platformă AI super cool, disponibilă exclusiv în cadrul festivalului. Fanii noștri se vor bucura de o experiență incredibilă cu o structură impresionantă de aproape 6 metri înălțime, deschisă printr-o poartă cu efecte de lumină și fum, unde vor putea imortaliza cele mai frumoase momente. Și aici vocea și muzica se îmbină într-un mod magic, cu ajutorul Revocalize.ai.

revocalize-neversea

Revocalize.ai este o tehnologie super tare dezvoltată și fondată de Sebastian Dobrincu și Marius Moga, care îți permite să înregistrezi propria voce și să o transformi ulterior în orice altă voce. Fanii pot alege între două categorii de servicii la activarea Revocalize.ai: CÂNTĂ TU CU VOCEA LOR AI, unde vocea ta va fi înlocuită cu vocea AI a artistului tău preferat, sau CÂNTĂ EI CU VOCEA TA AI, unde îți înregistrezi vocea în studio-ul special amenajat pe plaja Neversea, cu ajutorul unui ghid virtual, iar apoi vei primi un fișier audio în contul tău Revocalize AI, cu vocea ta pe o piesă aleasă. Dezvoltat de muzicieni și bazat pe un algoritm complex de machine learning, Revocalize.ai oferă cea mai realistă și apropiată de vocea umană generare AI a unei voci, astfel încât orice voce va suna minunat!

Vino să ne bucurăm împreună de cea mai tare experiență la Neversea, unde muzica și distracția se întâlnesc cu tehnologia de ultimă generație!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.