FILME

House of the Dragon: DracARys

HOUSE OF THE DRAGON, UN SERIAL ORIGINAL HBO,  DE ASTĂZI PE HBO MAX ȘI LA HBO

 Domnia Casei Targaryen începe! Primul episod al mult așteptatului prequel al serialului Game of Thrones este disponibil pe HBO Max.

L-ati vazut? Ce nerabdare si ce asteptari… Si ce putin ne-a oferit in primul episod! Stiind povestea GOT am asteptat ceva nemaivazut care sa intreaca prima serie. Dar a inceput incetisor, construind probabil scena intamplarilor. Sunt 10 episoade. Cate unul in fiecare saptamana si apoi pe HBO Max. Nu stiu ce urmeaza. Nu am reusit nici in GOT  sa ghicesc intamplarile. Sper doar sa vad ceva cu adevarat epic! Le mai dau o sansa si o sa ma trezesc din nou lunea viitoare la 4.

HOUSE OF THE DRAGON

Povestea care are la bază volumul „Fire & Blood”/ „Foc și sânge”, semnat de George R.R. Martin, se petrece cu 200 de ani înainte de întâmplările din Game of Thrones/ Urzeala tronurilor și ne duce în extraordinara lume din Westeros, explorând istoria Casei Targaryen. Rivalități, gelozie, dorință, lupte pentru putere și trădări îi vor despărți pe membrii familiei și vor amenința să distrugă o dinastie care a condus cu putere absolută timp de un secol.

George R. R. Martin și Ryan Condal sunt co-creatorii primului sezon care are 10 episoade. Miguel Sapochnik și Ryan Condal sunt coordonatorii serialului, dar și producători executivi alături de George R. R. Martin, Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis și Ron Schmidt. Miguel Sapochnik, Clare Kilner, Geeta Vasant Patel și Greg Yaitanes sunt regizorii episoadelor. Compozitorul Ramin Djawadi (care a lucrat la producțiile HBO Game of Thrones și Westworld) semnează coloana sonoră a serialului.

HOUSE OF THE DRAGON

Paddy Considine (The Third Day și The Outsider), Matt Smith (Doctor Who, The Crown), Olivia Cooke (Slow Horses, Ready Player One), Emma D’Arcy (Truth Seekers, Wanderlust), Steve Toussaint (It’s A Sin, Doctor Who), Eve Best (Nurse Jackie, The King’s Speech), Sonoya Mizuno (Devs, La La Land), Fabien Frankel (Last Christmas, The Serpent) și Rhys Ifans (Berlin Station, The King’s Man) fac parte din distribuția principală, completată de Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes și Savanhah Steyn ce fac parte din distribuția secundară.

Filmat în Marea Britanie, Spania și Portugalia, această producție epică a avut două echipe de peste 2000 de persoane care au lucrat simultan, în condițiile dificile din timpul pandemiei, până în februarie 2022. Mult așteptata poveste a conflictelor care macină Casa Targaryen poate fi urmărită din 22 august pe HBO Max, câte un episod din cele zece, în fiecare săptămână.

PS

Imi pare rau dar melodia de la inceput nu se compara cu cea din GOT!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.