HOTELURI

Hotelul de aur din Vietnam

In Vietnam se deschide cel mai scump hotel din lume. Hotelul de aur!

Este primul hotel din lume placat cu aur de 24 de carate atât în exterior cât și în interior.

Hotelul de aur din Vietnam  va avea 6 stele, iar o cameră va putea fi închiriată cu sume ce pornesc de la 250 de dolari pe noapte. Tot mobilierul, dar și obiectele sanitare, vor fi placate cu aur. Cand am fost in Abu Dhabi am fost sa vad veche resedinta a emirului si am inteles ca hotelul care este acum acolo nu are numar de stele. Acolo cafeaua este servita cu pulbere de aur. Ceva de genul asta vor sa faca si ei in Vietnam. Exteriorul hotelului, mobila, obiectele ce vor fi folosite in interior vor fi placate cu aur.

Obsesia asiaticilor pentru aur pare ca o depaseste pe cea a celor din occident…

Lucrările de construcție la Golden Lake Hotel au început în 2009 și deja a fost placat la exterior cu 5.000 de metri pătrați de ceramică aurită. Hotelul este foarte inalt, cu 25 de etaje si se află în centrul districtului Ba Dinh din Hanoi, pe malul lacului Giang Vo. Se pare ca preturile pentru o camera pe noapte vor porni de la 250 de dolari  dar deocamdata este o aproximare. Hanoi, lasa razboiul in urma si dupa ce a dat clasa unei planete prin felul in care a trecut de pandemia de coronavirus, vine cu o oferta pentru cei care isi doresc o cazare opulenta.

lobby_hotel_de_aur

baie-hotel-de-aur

 

Nguyen Huu Duong, director general al Hoa Binh Group, susține că Golden Lake este primul hotel din lume placat cu aur. Nici nu stiu ce sa spun…daca ar merita cazare acolo doar pentru experienta sau daca pur si simplu e prea mult. Cu siguranta insa se vor gasi destui care sa isi doreasca asta.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.