Fotoreportaj Carnavalul din Venetia

Carnavalul din Venetia in imagini

E greu de descris atmosfera din Venetia in timpul carnavalului. Se pot scrie romane. Intr-un oras sufocat de turisti in orice zi din an, Carnavalul aduna atat de multi oameni incat te strecori cu greu. Evenimentele sunt in mai multe locuri si este greu de ajuns sa le vezi cu adevarat. Poate doar daca iti ocupi un loc in fata cu o ora inainte. Totul devine mai scump decat de obicei si locul la masa se plateste in afara de plata consumatiei. Poti sa inchiriezi costume daca vrei sa participi activ. De altfel, in Piata si aiurea pe strada toti sunt mai mult decat bucurosi sa faca poze cu tine. Nu ezita si cere-le.

Asa cum stiti, Venetia este pietonala. Mergi pe jos si experienta poate fi obositoare deci ia-ti ceva comod in picioare si o sticla cu apa. Apoi bucura-te de spectacol! D-aia ati venit!

As incerca si trei cuvinte:

  • Aglomeratie
  • Costume
  • Culoare

Vreau sa va arat cum e, pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte. Va invit sa descoperiti atmosfera si costumele celor care participa costumati sau ca turisti la Carnavalul din Venetia.

 

De aici in jos creditul pentru fotografii merge spre Bianca Vlad!

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?