EVENIMENTE

ExpoVacanta – 2014

A VII a editie ExpoVacanta in Prahova.      

 In perioada 04-06 aprilie in cadrul Shopping City Ploiesti, s-a desfasurat targul de turism la Prahovei, ExpoVacanta- aflat la cea de-a VII-a editie,  reprezintand unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi care si-a  propus să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice. Calatoriaperfecta.ro a fost partener media alaturi de MagicFM, InfoTravelRomania, PovestideCalatorie.ro si altii… Banner online 250x250

Au participat cu standuri agentiile de turism precum J’info Tours, Bibi Touring, Paravion, Malta Travel, Ivatours, Mediteranean Holidays sau Octav Tours, hoteluri,  precum si statiunile Techirghiol, Sinaia sau Busteni.

    A4_web

      La această ediţie vizitatorii au  găsit oferte din orice destinaţie din lume sau ţară la agenţiile prezente,  informaţii şi oferte din staţiuni/ destinaţii turistice din România, complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane, au beneficiat de oferte speciale pe perioada târgului, au vizitat expoziţia de fotografie si au  participat la tombola cu premii care va aduce câştigătorilor sejururi şi multe alte surprize. Târgul reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, şi s-a adresat, ca şi în ediţia anterioară, agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor şi publicaţiilor din turism, emitenţilor de tickete de vacanţă.

Expovacanta a devenit primul pas spre o vacanta perfecta pentru multi dintre vizitatori! O editie reusita, o asteptam pe viitoarea!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *