Enlightening 3.0

Preambulul  conferintei de leadership Enlightening 3.0

      Marti, 14 octombrie, la exact doi ani de cand a avut loc saritura-record a lui Felix, atletul Red Bull, Alexandru Nicolau, a executat un salt impresionant cu aterizare la punct fix, pe acoperisul Stejarii Country Club (altitudine 3600 metri, salt 1200 metri). Tot atunci – Expo Media – membru Marketing Insiders Group, l-a adus in premiera in fata publicului roman pe Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera vitezei sunetului in saritura sa din stratosfera din 14 octombrie 2012.

      Evenimentul inedit a avut loc ca preambul al conferintei de leadership Enlightening 3.0, editia “Business Odyssey”, ce va avea loc in data de 23 octombrie 2014. Dincolo de supersonicul Felix, conferinta “Business Odyssey” va oferi o altfel de perspectiva a leadershipului, alaturi de un psiholog specializat in razboi si hipnoza din Australia, un alpinist de altitudine extrema din Romania, un life designer din Canada, si alti lideri de talie internationala.

     Alexandru Nicolau, campion mondial si multiplu campion national la precizia aterizarii, a marcat intr-un mod spectaculos cea de-a treia editie Enlightening si sosirea parasutistului austriac in Bucuresti. Performantele campionului roman sunt dincolo de orice superlativ: 20 clasari top 3 la campionate mondiale si europene – si cupe mondiale, 36 clasari top 5 la campionate mondiale si europene – si cupe mondiale, 47 clasari top 10 la campionate mondiale si europene – si cupe mondiale, de 7 ori Campion National la Juniori, de 2 ori Vice-Campion National la Seniori. Anul acesta, in clasamentul mondial, cu o etapa inaintea incheierii sezonului, se afla pe locul 1. Mai mult decat atat, recent Alexandru a iesit din nou campion national, si la juniori si la seniori.

     Ca o continuare apoteotica a happening-ului extrem de marti, Felix Baumgartner va oferi o experienta unica romanilor, fiind prezent la Stejarii Country Club pe 23 octombrie in doua sesiuni de interviu pline de inspiratie si adrenalina. Speakerii Enlightening 3.0 vor dezbate si reinventa notiunea de bariere in viata si in business, fiind oameni revolutionari care genereaza schimbari de paradigma: Heather White – CEO, 2020 Communications Inc, Canada, Jean-François Fallacher – CEO, Orange Romania, Alex Găvan – Speaker Inspirational si Alpinist-Record, Romania, Youssef Hautier – Managing Director, Sonic+Pay, Robert Murray – CEO, GPG Technical Services, Canada, Christopher Neesham – Psiholog Corporate si Coach, Australia; Cătălin Velescu – Managing Director, 3M Romania; Invitat special: Mihaela Rădulescu.

Conferinta de leadership este sustinuta de Orange RomaniaGalaxy Sponsor si va fi moderata de Oana Marinescu – Facilitator Strategic, Consultant si Fondator, OMA VISION. Bitdefender este alaturi de Marketing Insiders Group in calitate de Speed Sponsor.

La categoria Supporting Partners, Enlightening 3.0 beneficiaza de sprijinul: Competence Call Center, SWISS, Stejarii Country Club, OMA VISION, Aspen Institute Romania, Mystery Shopping Agency, Customer Service School, Saveur, IAB.

   Partenerii media strategici ai evenimentului sunt reprezentati de DIGI24.

Happening-ul de business se bucura de o retea extinsa de parteneri media precum: Forbes, AdHugger, Burda Romania, Hepta Photo, Cariere, IQads, Smark, PRwave, 9AM, Smart Atletic, Active Life, CCI Française en Roumanie, Apivita, Active Life, Adrenallina.

Locurile sunt limitate.

Pentru mai multe informatii privind conditiile de participare la Enlightening 2014 si oportunitatile de sponsorizare va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa alexandra.chiorean@market-insiders.com sau sa apelati +40 731 141 414. Grupurile corporate beneficiaza de reduceri substantiale din costul de participare.

Reprezentatii media sunt asteptati, in limita locurilor disponibile, la conferinta de presa dedicata, ce va avea loc in data de 24 octombrie 2014. Pentru acreditari de presa va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa alexandra.chiorean@market-insiders.com pana in data de 21 octombrie.

Pentru a accesa calendarul de evenimente de afaceri Marketing Insiders Group programate pentru 2014 vizitati www.conference-arena.com.

P.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?