Cum a fost la Robbie Williams?

Cum a fost la concertul lui Robbie Williams ?

Fucking amazing, ca sa ma exprim ca el!!!

    Pot sa jur ca au fost o suta de mii de spectatori! Nu am vazut niciodata atata lume in Piata Constitutiei si daca ar fi trait Ceausescu, sa vada ce a ajuns peluza lui din fata Casei Poporului, murea de inima instant. Cum toata zona era plina de oameni veniti sa vada/asculte/aplaude un drac de englez.

  A fost foarte foarte foarte cald pana spre seara si corturile cu bere, suc, inghetata au fost efectiv luate cu asalt. La propriu. Cine iesea cu o bere era un castigator. Oamenii s-au pictat pe fata, si-au pus toate palariile si sepcile din dotare si au incercat sa se ascunda la umbra. Am constatat o chestie, nu noua e drept, avem cele mai frumoase femei din lume!! Au fost atatea si toate atat de frumoase incat poate in Kiev sa mai gasesti asa densitate…norocosi suntem noi, ca barbati romani!

   Incet incet, locul se umplea si pe caldura aia teribila, pe la 18.30 a venit Delia. Este preferata mea dar cred ca din cauza la caldura nu a fost deloc ce ma asteptam. Am vazuto si altadata si… Curios cum piesa cea mai grea “Da mama” a sunat cel mai bine. In 45 de minute nu a reusit sa dezmorteasca prea mult atmosfera. Este adevarat ca a avut si probleme cu sonorizarea, cu ecranele…Era si cald e adevarat, prea cald. Am vazut cel putin 10 persoane carora li s-a facut rau si au avut nevoie de medic. Cate or fi fost toate… Delia a  trecut prin toate piesele ei noi si totusi…se putea mai bine.

  Plecata Delia…liniste…bere..coada…Lemar. Lemar chiar canta bine. Nu il stiam, nu il stim  mai bine zis foarte bine dar el chiar a reusit sa faca spectacol. Romania/Bucuresti/tricolorul…stiti si voi la ce percuteaza publicul. A fost incalzirea. Si pe la 20.30 liniste. Locul deja gemea de lume. Am vazut si am auzit rusa, bulgara, germana, maghiara. Oameni veniti din strainatate sa vada concertul. S-a dat drumul la peluza, oamenii trecand si umpland acel loc pentru ca altfel efectiv nu mai intrau in piata.

   Ora 21.00. Punct. Fix. Intuneric. Pe ecranele imense, pe fond de rock, apare HELLO! Tastat ca la calculator urmau intrebari. Anybody there? Romania? Bucharest? You are there?…Esti cu mine? Nu te aud… Chestii…Impresionanta intrare in scena! Cine a gandito a avut inspiratie maxima. Si vine Robbie Williams pe scena in nebunia a 100 k spectatori si 60.000 de telefoane ce il filmau. O sa va am doua ore! Let me entertain you! Ce poti sa zici la asta? Bine, baga!!!

   Omul asta este cel mai bun din lume la ora actuala!! Fucking great! Nu a avut fazele cu tricolorul decat pe final dar in schimb am ras impreuna cu el cand se intreba si ne intreba de ce suntem asa de multi. Ce cautam acolo? Nici nu-si inchipuia ca il stim, daramite ca-i stim versurile la melodii. Fireste ca glumea…Ne-a aratat chilotii din piele de sub kilt, fundul…amuzant si nebun. Alaturi de tatal sau a cantat “Better man” ,  a aduso pe Lumi pe scena si s-au bagat in pat pentru o melodie – Candy,  dupa ce a cerut permisiunea sotului acesteia, a cantat La multi ani pentru George Michael, aproape doua ore a tinut un show de vis si a trecut prin toate piesele celebre. Canta incredibil de clar, de puternic, trece de la incet la puternic fara nici o dificultate si stapaneste scena si publicul. Credeti ca e usor sa faci o suta de mii de oameni sa ridice mainile? Pentru el este…Piesele lui noi sau mai vechi, cover-urile de la Queen sau U2, chitara rece, rock, zgomot, fum, lumina, lasere, un show nebun care  a durat doua ore si care o sa ramana memorabil alaturi de concertele lui Michael Jackson sau AC/DC.

My way a inchis concertul la bis, pana la 22.45 si trecand  de oboseala, caldura, ingramadeala…pe drumul spre iesire nu am vazut nici macar un spectator nemultumit! Omul ne-a distrat pe cinste! 1.5 milioane Euro…costul concertului – emotiile, showul, senzatiile…de nepretuit!

Facebook Comments

2 thoughts on “Cum a fost la Robbie Williams?

  • 18 July 2015 at 10:46
    Permalink

    Top trei concerte in tara noastra din toate timpurile iar voi sunteti nr 1 in lume!

  • 18 July 2015 at 10:23
    Permalink

    Ai redat atmosfera perfect! Iar la faza cu cele mai frumoase femei achiezez! Noi româncele suntem cele mai frumoase! ☺

Tu ce zici despre asta?