EVENIMENTE

Concert aniversar Elena Gheorghe

Pe 23 mai 2024, Elena Gheorghe va susține un concert aniversar la Sala Palatului din București. Artista împlinește 20 de ani de carieră, 20 de ani de muzică, timp în care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea și ușurința cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

Cu emoție și multă bucurie vă anunț că anul acesta împlinesc 20 de ani de carieră, 20 de ani de când am început oficial drumul în muzică. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați ascultat muzica, ați creat amintiri și v-ați bucurat de fiecare gen muzical pe care l-am abordat. Va invit pe toți să sărbătorim printr-un concert aniversar la Sala Palatului pe 23 mai, începând cu orele 20:00. Va fi un show cum n-am mai făcut până acum, voi cânta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, până la muzica armânească și populară, adica până la rădăcini și veți putea auzi în premieră și piese de pe noul meu album pop ce se va lansa în acea zi. Alături de mine vor fi prieteni și colegi vechi ce mi-au marcat cariera, și alături de care sunt sigură ca v-ați dori să mă revedeți pe scenă, dar vor fi și colaborări muzicale la care nu vă așteptați. Vor urca pe scenă peste 50 de dansatori și 30 de instrumentiști. Întregul concert este despre muzică și dragoste, prietenie și bucuria de a fi împreună. Va fi memorabil. Abia aștept!“, a transmis Elena Gheorghe.

concert-elena gheorghe

Biletele la concertul aniversar Elena Gheorghe se gasesc in reteaua iabilet.ro

  • Golden VIP – 280lei
  • VIP – 217 lei
  • Categoria 1 – 165 lei
  • Categoria 2 – 127 lei
  • Categoria 3 – 105 lei
  • Categoria 4 – 85 lei

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.