CONCURSURI

Cine merge la concert?

Stim cine merge la concert!

     Asa cum stiti, urmeaza un concert sustinut de Vampirii din Holywood in Bucuresti. Johhny Deep, Alice Cooper si Joe Perry. O trupa de rock cum nu avem ocazia sa vedem prea des in Romania vine sa ne cante. Asadar, Phoenix Entertainment va invita sa va racoriti in aceasta vara cu un concert de proportii : The Hollywood Vampires, pe 6 Iunie, la Romexpo. Am avut privilegiul de a organiza un concurs avand drept premiu un bilet la concertul lor.

vampirii

Concursul s-a desfasurat pana ieri si are deja un castigator ales.

Iar la concert merge…

winnerPentru ca uneori astrele se aliniaza, pentru ca uneori visele devin realitate…

Adriana Pascu a castigat biletul de intrare la concertul sustinut de The Hollywood Vampires.

Felicitari Adriana!

Va multumim tuturor celor care ati participat la concurs si va asteptam in continuare sa ne vizitati pentru ca avem surprize mari pentru voi. Concursuri cu premii la care chiar nu va asteptati, oferite de partenerii nostri.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *