DE STIUT!

Cel mai prost telefon!

Care este cel mai prost telefon ever?

Nu cel mai prost telefon din toate care exista. Din cele pe care le-ai avut!

Ce te enerveaza la cel de acum?

Mi-a plecat ideea asta dupa ce am vazut o stire cu expo tehno…ceva Berlin 2016. Cum o sa aduca expozantii cele mai tari si mai smechere telefoane de pana acum si cum nu se exista si nu s-a inventat ceva mai minunat in istoria umanitatii. Si am inceput sa ma gandesc ce telefoane am avut in ultimul timp si mi-am dat seama ca parca sunt din ce in ce mai complicate si mai usor de stricat.

So! Care este cel mai prost telefon ever?

    Telefonul care m-a disperat pe mine cel mai tare si mai tare a fost un  Huawei P6. Ooooo Dumnezeule ce mizerie! Acum am un Allview Viper X2 care a fost deja in service de doua ori dar parca nu e atat de stricat ca porcaria aia. Plecat in service, ma discutam cu cei de acolo si aveau intrebari gen ” aveti ceva instalat pe telefon?” HEELLOOOU! Fireste ca am ceva instalat ca e smartphone in mama lui. Daca era Nokia 3310 nu aveam nimic instalat dar asa am! “Aaaa, pai nu e bine! Trebuie sa stergeti.” Un stift! Baterie care tinea 8 ore maaaxim, se bloca singur ca idiotul si nu-l puteai debloca sub nici o forma. Nici sa-i scoti bateria ca era incorporata… Il lasam pur si simplu sa se stinga si il incarcam iar. Mi-a mancat ficatii!

Acum e tinut pe post de rezerva cand e Allview in service. Allview care o sa ajunga in curand acolo pentru a treia oara pentru ca nu se mai incarca…

cele mai proaste telefoane

Alte modele?

Iphone. Are fata. Am eu o perceptie gresita sau toate geamurile de protectie de la 6 se sparg? Samsung Edge. L-am purtat vreo 2 saptamani. Curbat pe margini e misto dar ce figuri face in buzunar tampitul! Un Samsung J5 mi-a fost prin buzunar vreo 6 luni. Poze slabe. Semnal slab.  HTC? Nu am avut… Ce mai e pe piata? Sony? LG? Nu am avut… Poate stiti voi.

Ma enerveaza teribil ca de la generatie la generatie sunt mai sensibile, mai gingase si bateria parca tine din ce in ce mai putin. Ca reactioneaza stupid la frig sau la caldura. Geamurile parca sunt facute din sticla 0.005 mm si poate sa iti cada si pe canapea si tot crapa!

Normal ca le folosim, ca nu putem sa stam fara ele in zilele noastre…dar cred ca sunt cele mai enervante lucruri pe care le detinem!

Voi ce telefon aveti? Sunteti multumiti de el?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *