BUCURESTIUL MEU DRAG

Cel mai frumos targ de Craciun din Bucuresti

Te invitam la cel mai frumos targ de Craciun din Bucuresti ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET’’ VA FI INAUGURAT VINERI, 25 NOIEMBRIE

GAȘCA ZURLI, luminițe și focuri de artificii, câteva din momentele speciale ale inaugurării

Vineri, 25 noiembrie 2022, la ora 18:00, va avea loc deschiderea oficială  ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET’’, unul dintre cele mai așteptate târguri de Crăciun din România.

Inaugurarea parcului tematic va fi marcată de mai multe momente speciale cum ar fi:

  • aprinderea luminițelor de Crăciun precum și a celei mai mari perdele luminoase din România, ridicată la peste 50 de metri înălțime, pe podul suspendat care traversează parcul;
  • un impresionant foc de artifcii;
  • cel mai așteptat moment pentru copiii ce vor ajunge în parc va fi, fără îndoială, spectacolul Gașca Zurli. Cea mai iubită trupă pentru copii din România va deschide seria de concerte și spectacole ce vor putea fi urmărite la ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET’’ până pe 27 decembrie.

PRINCIPALA ATRACȚIE A BUCUREȘTIULUI PÂNĂ PE 27 DECEMBRIE

Începând cu acest weekend parcul tematic va fi locul preferat de întâlnire al tuturor bucureștenilor, cât și a celor care vor veni în capitală pentru a-și petrece sărbătorile alături de prieteni și familie. Toți cei care vor trece pragul târgului vor putea simți spiritul magic al sărbătorilor de iarnă prin momentele artistice și activitățile tradționale de Crăciun, pregătite de organizatorii UNTOLD în colaborare cu Primăria Sectorului 6 al Municipiului București.

PROGRAMUL “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET” DIN ACEST WEEKEND

Parcul tematic de Crăciun din Drumul Taberei își va deschide porțile după cum urmează:

Vineri, 25 noiembrie, program 18:00 – 23:00 

  • 18:00  – deschiderea târgului cu Gașca Zurli

Sâmbătă, program 12:00 – 23:00 

  • 19:00 – Grupul Minisong
  • 20:00 – Iulia Dumitrache

Duminica, program 12 :00 – 23 :00

  • 19:00 – corul Evia
  • 20:00 – Daniela Răduică

Printre atracțiile principale ale parcului se numără și patinoarul. Accesul la patinoar se va putea face în fiecare zi, începand cu ora 10.00.

Eveniment recomandat de radio-ul lui Moș Crăciun – Magic FM.

Accesul în ,,West Side Christmas Market’’ va fi gratuit. 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.