LUMEA MARE

Cel mai frumos grup de facebook din care fac parte!

Imagini de la fereastra mea. Cel mai frumos grup de Facebook in care sunt inscris

Calatorim mult si des. Am descoperit zeci de tari si sute de locuri. Nu ne-am propus sa vizitam toate tarile lumii chiar daca ne-ar placea. Insa de fiecare data descoperim unde mergem locuri noi si super frumoase. De la orase la panorame incredibile. Dar nu o sa ajungem in viata asta sa vedem tot ce ne dorim…

Sunt bucurestean si stau la bloc de cand ma stiu. Cea mai frumoasa panorama era undeva de la etajul 9 cand eram copil la parinti si vedeam un cartier de case. Dar in rest, ma rezum la blocul din fata mea si la soseaua zgomotoasa. Atunci cand nu calatorim, sting dorul de calatorie prin intermediul unui grup de Facebook care mi se pare senzational.

View from my Window are 3,5 milioane de membri din toata lumea! Conceptul este extrem de simplu! Postezi o imagine facuta de la fereastra casei tale si spui in descriere de unde e. Si in fiecare zi, in feed, gasesti imagini de la fereastra celor care sunt inscrisi. Din toata lumea! Imagini de peste tot. Cei ca mine cu blocuri in fata dar si munti, oceanul, marea, vulcani si in general orice va trece prin cap, de oriunde. De la o curte plina de zapada pana la un camp plin cu animale sau o padure. Este o calatorie zilnica prin toata lumea si la fiecare imagine de acolo sunt invidios. As trai cate putin in fiecare loc. Nu exista unul mai frumos sau altul mai putin frumos ci fiecare isi are farmecul sau. Fiecare poza iti arata un mic loc al unui om care traieste acolo. Unii mai bogati, altii mai putin bogati dar toti, absolut toti, frumosi!

Zapada, plaja, animale la fereastra. Sunt atat de multe locuri incat devii fascinat de ele. Si oamenii din grup sunt absolut minunati. Sunt poze puse de oameni din Moscova si hate-ul nu exista. Sunt poze puse din Kiev cu like-uri de la oameni din Rusia. Se saluta un australian cu un sârb sau un indian. Este o comunitate exceptionala si daca inca nu sunteti parte din ea,  va invit cu drag.

PS

Sunt o multime de români in grup si pun uneori poze minunate.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.