BUCURESTIUL MEU DRAG

Ce credeti? Vine Primark in Romania!

Primark deschide doua magazine in Romania!

Pentru cei/cele care stiu ce inseamna cuvantul “Primark” vestea este una grozava. Pentru cei care nu stiu, vestea este una care va deveni grozava atunci cand vor intra pentru prima data in unul din cele doua magazine ce se vor deschide in 2022 in Bucuresti. Au anuntat un singur magazin in mall-ul Park Lake dar aproape sigur si AFI Cotroceni va avea unul asa ca vor fi doua! Cand veti vedea doamne, domnisoare dar si domni iesind din mall cu celebrele pungi de hartie sa stiti ca a inceput febra cumparaturilor!

primark

 

Primark, un retailer irlandez, a fost infiintat in Dublin, Irlanda acum mai bine de 50 de ani si detine in prezent peste 400 de magazine pe 14 de piete si are peste 70.000 de angajati, oferind clientilor produse de prima necesitate si articole de moda atractive la binecunoscutele preturi convenabile Primark. Oferta include si o selectie ampla de parteneriate cu licente precum NBA si Disney, dar si gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares. Retailerul international ofera clientilor cele mai noi tendinte in materie de moda, produse de frumusete si articole pentru casa, la preturi convenabile. Primark isi propune sa ofere tuturor mai multe produse durabile la preturi mici si se axeaza pe prelungirea duratei de viata a hainelor, protejarea mediului si imbunatatirea vietilor oamenilor care fabrica produsele Primark.

Magazinele Primark sunt caracterizate in opnia unei fane a acestui brand de cateva lucruri:

  • preturi super competitive
  • spatiul urias in care functioneaza
  • diversitatea produselor pentru femei/barbati/copii
  • sotii care asteapta la intrare

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană, după  inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia și Republica Cehă din ultimii ani, unde formula unică a brandului de modă, articole pentru casă și produse de frumusețe la prețuri convenabile s-a dovedit extrem de populară.

primark

Paul Marchant, CEO Primark, a declarat:Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit  într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an.”

Cristina Santos, Director General pentru Administrarea Proprietăților în cadrul Sonae Sierra a adăugat: „Suntem extrem de încântați să contribuim la extinderea continuă a grupului Primark în ECE. Deschiderea magazinului Primark în ParkLake este rezultatul eforturilor noastre de a oferi vizitatorilor o experiență impresionantă la cumpărături şi concepte reprezentative. Cu oferte dinamice pe segmentele retail, restaurante și divertisment, ParkLake este locul perfect pentru primul magazin Primark în România”.

Extinderea în România este o dovadă a investițiilor și implicării constante pe piața ECE, cu planuri deja demarate pentru inaugurarea unui al doilea magazin în această țară. În plus, retailerul s-a angajat să deschidă alte patru magazine în Polonia, dintre care două noi magazine în Lodz și Wroclaw. Intenționează să intre și în Slovacia la începutul anului viitor cu un magazin în Bratislava – țara ar deveni astfel piața cu numărul 16 pentru Primark, după România.

Inaugurarea cu succes a 15 magazine în ultimul an financiar a dus la creșterea portofoliului de magazine din ECE în cadrul procesului de extindere continuă a grupului Primark. Anul trecut, Primark și-a dezvăluit planurile de a accelera ritmul extinderii pe piața din SUA, bazându-se pe venituri comerciale solide și pe o vizibilitate tot mai mare a mărcii cu scopul de a ajunge la aproximativ 60 de magazine în următorii cinci ani. Primark își propune să se extindă și în Franța, Italia și Peninsula Iberică astfel încât să atingă un număr total de 530 de magazine în această perioadă de cinci ani.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.