LUMEA MARE

Cat costa un bilet de avion pana pe litoral?

La vara vom avea curse aeriene spre litoral

In aceasta vara, mai multe orase din Romania vor avea curse aeriene directe spre Constanta. Zborurile spre litoral vor decola în zilele de joi şi duminică de la Timişoara şi Cluj-Napoca şi o dată pe săptămână de la Suceava şi Oradea. Compania aeriana la care am gasit aceste curse ce vor incepe din vara este Air Connect. Asadar noile curse aeriene vor fi operate în sezonul estival 22 iunie-17 septembrie 2023, din: Cluj, Oradea, Timișoara și Suceava, către Constanța și invers. Prețul unui bilet pornește de la 60 de euro pe segment și poate fi de pe acum achiziționat, de pe site-ul oficial al AirConnect.

air-connect

Chiar daca trendul mondial in aeronautica este ca in cazul curselor scurte, acestea sa fie retrase si se prefera calatoriile cu trenul sau automobilul personal, Romania este intr-o situatie speiala, deficitara in ceea ce priveste infrastructura rutiera si  daca durata de zbor ar fi de oră și jumătate, o calatorie cu trenul sau masina se face in 12-14-16 ore din vestul tarii si pana pe litoral.

Noua linie aeriană, Air Connect, are o flotă formată din modele de aeronave ATR 72-600, iar ambițiile companiei sunt de a deveni unul dintre cei mai importanți operatori de turbopropulsoare din regiune.

Air-connect

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.