CONCURSURI

Castigatoarea concursului PartySnap

Cine a castigat o sesiune fotodivertisment  PartySnap?

   Am aflat castigatoarea de la concursul organizat de calatoriaperfecta.ro si PartySnap. In primul rand insa trebuie sa va marturisim ca suntem mahniti si dezamagiti ca nu ati inteles exact ce am vrut sa va oferim impreuna cu PartySnap. Prea putini dintre voi s-au inscris in concurs chiar daca vi l-am prezentat in permanenta. Ati dat like si totusi nu v-ati inscris. O decizie neinspirata pentru voi dar buna pentru cei care au participat sansele fiind mai mari pentru ei!

partysnap

Suntem convinsi ca acum o sa spuneti “dar nu am stiut!” din pacate insa, este prea tarziu. PartySnap este cea mai la moda si mai noua tendinta pentru orice fel de petreceri si nu numai. Poti avea o sesiune foto in care sa te imortalizezi cu familia, iubitul, iubita, colegii, prietenii in orice scenariu imaginat de voi, iar petrecere devine perfecta cand PartySnap e acolo… Nu este o poza…este o sesiune foto plina de distractie si de divertisment. Si sunt atat de multe ocazii si locuri unde fotografiile sunt un must!

Dar sa lasam vorbele si sa va spunem cine a castigat si mai ales ce!

Castigatoarea unei…

Sesiuni fotodivertisment PartySnap in valoare de 1500 ron este…..

Andreea Deea

Felicitari!

O asteptam pentru revendicarea premiului.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *