Borsec o sa aiba un Centru SPA&Balneo

Centru spa balneo in Borsec

Borsec, cu noul centru spa balneo o sa aiba un motiv in plus sa se laude, dincolo de celebra apa minerala.

In data de 15 decembrie 2022, la Borsec se va deschide un nou centru spa&balneo cu facilitati unice de tratament in Romania. Aproape 12 ani au durat lucrarile si in sfarsit acestea au ajuns la final.

Nu puteam să vorbim despre relansarea turismului fără a reporni tratamentul balnear. De aceea, am decis că vom fi o primărie care va investi în turism. Am construit pârtie de schi, pistă de bob de vară şi alte facilităţi şi am reuşit să realizăm unul dintre cele mai frumoase centre wellness şi de tratament din ţară”, a declarat Mik József, citat într-un comunicat transmis de Primăria Borsec.

Centrul care a primit numele FONTANA Spa&Balneo Borsec ofera servicii si tratamente care vor pune pe harta turismului balneo judetul Harghita alaturi de statiunile deja conscrate. Conceptul FONTANA se bazează pe două pârghii, respectiv Fontana Well (spa şi prevenţie primară) şi Fontana Health (prevenţie secundară şi recuperare, care implică consultaţie medicală). Un spa complet cu terapii contemporane şi tradiţionale în scop terapeutic cu terapii pe bază de plante şi ierburi alpine, în deplină concordanţă cu natura înconjurătoare. Uleiuri, ierburi alpine, tratamente exfoliante, săruri, uleiuri esențiale, baze crema si nămoluri ce vor crea un meniu spa cu valențe terapeutice, în primul rând foarte eficient din punct de vedere al prevenției.

centru-wellnes-borsec

Centrul Fontana este amplasat in mijlocul statiunii Borsec pe o suprafata de peste 3000mp.

Biletele de intrare vor fi între 50-100 de lei, în funcție de timpul petrecut în centru (3 ore, 6 ore sau bilete de o zi).

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.