Blogger-ul partener lipsa de la aceasta editie

Am lipsit de la Superblog

Chiar daca in principiu am motive intemeiate care mi-ar justifica lipsa, tot trebuie sa imi asum si sa recunosc faptul ca am lipsit din peisaj la aceasta editie de Superblog. Nici macar la proba cu parteneri nu am participat.

Dar!

 

V-am urmarit pe facebook si v-am citit multe dintre articole. Asa lipsa cum am fost tot am vazut activitatea voastra. Termenele, “bucuriile” aduse de raspunsurile la contestatii si creativitatea multora dintre voi. Contradictiile si certurile de dupa. Apreciez in continuare puterea celor care inca isi pun in platforma articolele si nu rateaza nici un termen. Am vazut multi noi dar si multi dintre cei vechi. Am vazut cum multi dintre cei care participau pe vremuri au devenit parteneri sau chiar jurizeaza. Evolutia este grozava cu toate ca am vazut si bloguri care bat pasul pe loc de ani de zile si doar Superblogul le anima. Si e pacat…

Ca sa ma justific oarecum pentru lipsa ar trebui chiar sa dau vina pe Superblog. Aici am invatat cu ce se mananca termenul, cu ce se mananca un contract sau niste clauze. Am devenit nu puternici ci al naibi de ocupati cu termene si clienti deadevaratelea de aceasta data. Abia respiram si Claudia sigur stie cam cum sta treaba. Oricum…sorry! Puteam mai mult. Promitem ca la viitorul recuperam.

Claudia ar trebui sa redenumeasca Superblog in “Scoala de bloggeri”. Locul unde inveti cu ce se mananca blogging-ul si treci de la povesti siropoase sau naive la bussines. Nu am acces la clasament si nu stiu cine o sa castige. Presupun ca un blogger de sex feminin ca doar e Superblogul de primavara. Sunt convins insa ca e batalie  mare si ca o sa fie meritat locul 1. Sunt curios daca o sa devina in timp partener sau juriu sau de ce nu sponsor.

Inca ceva. Supeblog te invata. Tu trebuie sa dezvolti. Sa preiei lucrurile invatate si sa te dezvolti. Sa perseverezi si sa iti ajuti soarta. Nu e usor dar e un drum care iti ofera satisfactii deosebite. Sunteti talentati si chiar daca cititi prin on line ca blogger-ul nu inseamna nimic nu inseamna ca nu sunteti! Sunteti! Ganditi-va ca sunteti printre cei 10.000  din 20 de milioane de romani care scriu pe net. Sunteti printre cei 0.5% dintre romanii care au o voce publica. Asa ca insemnati ceva indiferent ce vi se spune! Depinde doar de voi sa fiti mai mult de atat!

Tuturor celor pe care-i cunoastem, tuturor celor pe care ( inca ) nu-i cunoastem, participanti finalisti la Superblog le transmitem felicitarile noastre si urarile de bine!

Ne vedem la gala!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

4 thoughts on “Blogger-ul partener lipsa de la aceasta editie

Tu ce zici despre asta?