As pleca in Antalya

As pleca in Turcia si mai ales in Antalya!

De ce?

Pentru ca daca va ganditi un pic, cele mai bune afaceri se fac pe timpuri de criza! Chiar daca in Antalya nu este nici un fel de criza, situatia din Turcia se repercuteaza si asupra zonei de resorturi all inclusive si lumea s-a speriat! Ei bine, eu acum as pleca!

Imediat dupa Bataclan din Paris ( o tragedie uriasa ) la vreo 2 zile aveam organizata o plecare in Roma. Erau vremurile cand toata Europa de vest era sub asediu, cand alarmele se tineau lant in toate marile capitale. Jur ca  Roma era unul dintre cele mai sigure orase din lume! Atata politie, armata, jandarmi la vedere si elicoptere pe sus plus cati agenti or fi fost in civil nu am vazut nici la revolutia din 1989. Daca reuseai sa treci de imaginea de oras sub asediu realizai ca NIMENI nu si-ar fi permis sa faca vreo tampenie acolo. M-am simtit in siguranta maxima!

Comparand ( oarecum fortat dar totusi este o comparatie ok ) Turcia astazi, cred ca este mult mai sigura ca multe tari din lume. Nu fac apologia lui Erdogan care este/nu este un dictator. Sincer, nici nu ma prea intereseaza. Sunt insa absolut convins ca azi in Turcia lucrurile sunt mai mult decat sigure si ca si atentatele kurzilor ( prea obisnuite din nefericire ) o sa mai astepte. Pentru ca tuturor le este frica sa faca ceva nesabuit!

antalya

Acum, sa revenim.

De ce totusi Antalya si nu oriunde in alta parte? Pentru ca acum as putea profita! Lasand cazurile celor care deja au cumparat si merg acolo, ma pun in postura de client nou al unei agentii de turism. Sunt relativ informat in legatura cu ce se intampla in Antalya si stiu ca turcii au pierdut mare parte din turistii rusi si odata cu pseudo lovitura de stat si din alte tari. Stiu ca si multi romanii au renuntat la vacanta dupa lovitura asta de stat. Stiu si ca in Antalya nu a existat nici un fel de urma de probleme. Si sun la agentiile unde, sunt convins ca e panica datorita celor care vor sa renunte. Sau macar sunt agitati!

Ma gandesc de asemenea la hotelierii turci. Sa retinem, sunt o persoana informata. Si lor ( hotelierilor ) le este teama de lipsa clientilor. Rusii ( majoritari ) lipsesc, alte tari nu au venit sa umple golul decat pe jumatate, criza, atentate, situatie de urgenta, lovitura de stat… Aproape sigur si eu au scazut preturile. La fel de sigur serviciile sunt mai sus decat de obicei ( ma intreb daca se poate asta!! ) pentru ca trebuie sa compenseze! Alte avantaje!

Eu vreau sa ma duc! Ce-mi oferiti?

As stoarce de la Tour Operator sau agentie cel mai bun pret la cel mai bun hotel in cele mai bune conditii! Conditii si pret pe care cu siguranta nu l-as fi obtinut daca ma duceam chiar si in perioada de early booking. Nu stiu. Poate nu la jumatate dar sunt sigur ca as reusi sa iau sub pretul din primavara! Si as pune presiune. Eu vreau sa merg! Nu-mi este teama! Dar in cazul de fata ce fel de oferta pot sa primesc? De ce sa nu profit? Este o situatie de criza. Probabil ca agentiile isi fac calcule si stiu ca pot cobori pana la un anumit pret. DAAAAAR!!! In clipa de fata oricine isi permite sa vanda macar cateva vacante fara sa aiba profit ci doar ca sa demonstreze ca SE VINDE ANTALYA! Fii destept si profita de criza lor. Transforma o criza intr-o oportunitate pentru tine.

Iti garantez ca multe dintre agentiile cu care colaboram o sa stranga din dinti cand o sa vada ce am scris dar tu esti mai important. Te invat de bine! Poti sa te duci la un pret super bun! Nu iti recomandam o agentie anume. Cauta unde vrei tu.

Si iti garantam tot noi, ca de cand a inceput criza si pana azi, in Antalya lucrurile nu au iesit din cotidian! Aceleasi resorturi, aceleasi servicii! Mare si soare! Aceeasi ghizi misto si aceeasi caldura molesitoare.

E alegerea ta dar de ce sa nu profiti?

Eu as profita!

 

Facebook Comments

Tu ce zici despre asta?