EVENIMENTE

Arena Națională Găzduiește Două Seri Magice cu Coldplay

100.000 de Fani Așteptați la Coldplay pe Arena Națională

A început numărătoarea inversă pentru concertul Coldplay din București, unde sunt așteptate 100.000 de persoane pe Arena Națională.

Fanii vor putea intra pe stadion cu recipiente din plastic pentru apă, iar în interiorul incintei vor avea la dispoziție puncte gratuite de hidratare. Evenimentul pune un accent deosebit pe sustenabilitate, iar cei care au bilet pe gazon vor putea produce energia electrică necesară concertului prin dans.

Cele două concerte ale formației Coldplay din București au stabilit un nou record de viteză în vânzarea biletelor. Organizatorii așteaptă aproximativ 50.000 de fani în fiecare seară. Accesul pe stadion va fi permis cu ambalaje reutilizabile de plastic de până la 750 ml, care vor putea fi umplute cu apă gratuit. La baruri, băuturile vor fi vândute doar în pahare reutilizabile, pentru care clienții vor plăti o garanție de 15 lei, recuperabilă la returnarea recipientelor.

coldplay

Roxana Cojocaru, manager de sustenabilitate, a declarat: „Ambiția este să nu folosim plastic de unică folosință în cadrul acestui concert. Participanții vor avea acces la apă gratuită și vor putea aduce sticle reutilizabile din plastic, nu din sticlă, ciob sau metal, din motive de securitate. Băuturile cumpărate vor fi servite în pahare reutilizabile.”

Pe lângă acest aspect, cei cu bilete pe gazon vor sta pe o podea cinetică ce va genera energie electrică prin dans. Cei care ajung mai devreme la stadion vor putea beneficia de zone de așteptare cu baruri, standuri cu produse de merchandising ale trupei și diverse opțiuni culinare.

Transportul va fi, de asemenea, sustenabil. Societatea de Transport a pus la dispoziție mijloace de transport suplimentare, cu program prelungit, incluzând autobuze electrice și hibrid, precum și troleibuze cu autonomie. Ultima plecare de la Arena Națională va fi după miezul nopții, așa că fanii sunt încurajați să lase mașinile acasă.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.