DE STIUT!

ALIVE Flowers! Flori cum nu ai mai vazut!

ALIVE Flowers! Flori cum nu ai mai vazut!

Vineri, 22 martie, la The White Manor din Snagov (Ciolpani) va avea loc lansarea brand-ului revolutionar ALIVE Flowers, un eveniment creat de o echipa de experti si lideri in educatia si implementarea design-ului floral international.

ALIVE Flowers nu este doar un brand, este o miscare vie care schimba perceptii. Este despre cei care  au inteles ca florile nu sunt doar flori, ci un limbaj prin care putem descifra lumea, fie ca vorbim despre lumea exterioara ori cea interioara. Suntem creatorii unei noi linii de flori naturale care lumineaza in intuneric la lumina UV, folosind o tehnologie care ne apartine, unica pe piata si certificata la nivel mondial”, spune Andreea Stor, CEO& Sensory Alchemist ALIVE Flowers, prima florista din Romania recunoscuta international.

ALIVE Flowers exploreaza dualitatea florilor: le pune in lumina prin elemente multisenzoriale, mistice care iti eleveaza toate simturile si care produc o reactie emotionala puternica.

“Prin acest eveniment, ne dorim sa creionam contexte de intalnire cu florile; sa le aducem mai aproape de public pentru a simti magia intalnirii cu floarea si sentimentul de prezenta, traire si viata”.

Pe 22 martie, la The White Manor din Snagov (Ciolpani) evenimentul ALIVE Flowers va reuni Wedding Planners, Antreprenori, reprezentanti ai unor brand-uri de succes, oameni de PR si marketing, celebritati si influenceri, barmani, bucatari, patiseri, experti in lumini si sunet, foto&video intr-un loc care va deveni magic prin factorul surpriza al florilor naturale, ce vor straluci in intuneric.

Alive Flowers

Cei ce vor pasi in acest spatiu vor fii martorii uni inovatii unice, ce imbina natura cu tehnologia si vor abvea posibilitatea sa vada florile ca prin ochii unor insecte. Invitatii vor ajunge intr-un “ambient fantastic cu flori naturale” in care vor avea parte de experiente multisenzoriale si momente pline de magie intr-o experienta imersiva care va angaja toate simturile.

ALIVE Flowers este despre interactiunea oamenilor cu florile, asa cum nu au mai trait-o pana in prezent si despre munca unei echipe de artisti senzoriali, alimentati de creativitatea si frumusetea lumii in care existam. Vom aduce laolalata experienta adunata in ani de design floral, studiul anatomiei plantelor si al horticulturii intr-o experienta unica si memorabila, o premiera mondiala in acest domeniu”, mai adauga organizatorii.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.