Albano si Romina Power din nou in Romania

Albano si Romina Power din nou in Romania

Concert amanat pentru 19 februarie 2021

Din cauza stării de urgență generată de pandemia cu Coronavirus-Covid19, având în vedere faptul că în prezent nu putem estima cu precizie data la care va lua sfârșit această criză și ținând cont de ordonanțele care instituie o serie de restricții pentru protejarea sănătății publice, inclusiv privind suspendarea oricărei manifestări culturale cu public, pentru a putea organiza, în siguranță deplină pentru spectatori, tehnicieni, artiști și muzicieni, concertul susținut de Al Bano & Romina Power în București, producția turneului artiștilor LIVE TOUR, promotorul și organizatorii locali, în acord cu Artiștii, au decis amânarea concertului din data de 23 mai 2020, programat la Sala Palatului – București, până în ziua de 19 februarie 2021, în aceeași locație, cu începere de la ora 19:30.
Biletele achiziționate deja sunt valabile pentru noua dată.
Sperând că toate neplăcerile cauzate de pandemia cu Covid19 vor ajunge la final cât mai curând, vă mulțumim pentru înțelegere vă recomandăm: STAȚI ACASĂ, respectând legile emise în perioada stării de urgență.

Cuplul cel mai îndrăgit de publicul internațional al muzicii „Albano si Romina Power”, se întoarce în România pe 26 mai 2020 la București, unde va susține un concert la Sala Palatului !! După ce a participat la Festivalul de la Sanremo, unde a prezentat piesa „Raccogli l’Attimo” într-o previzualizare mondială, este noul single al lui Al Bano și Romina Power: piesa a dat titlul noului album al celor doi artiști, lansat ( Vineri 21 februarie) !!! Deci, un eveniment special și unic pentru a asculta în direct noul album și toate cele mai mari hituri ale cuplului.

Biletele sunt disponibile pe rețeaua online: www.eventim.ro sau la casele de bilete de la Sala Palatului

ALBANO SI ROMINA

Bilete concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului

  • VIP – 350 lei
  • Categoria 1 – 300 lei
  • Categoria 2 – 250 lei
  • Categoria 3 – 180 lei
  • Categoria 4 – 120 lei
  • Categoria 5 – 80 lei

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.