Weekend la Teatrul Elisabeta din Bucuresti

Spectacol la Teatrul Elisabeta

În ultimul weekend din septembrie, am ales să-mi petrec seara de vineri mergând la un spectacol, la Teatrul Elisabeta din București. Un teatru cochet, care reușește să păstreze un aer al Bucureștiului de altădată, nu doar prin arhitectura locului, dar și prin calitatea producțiilor. Spectacolul pe care am avut plăcerea să-l văd se numește „Capcană pentru un bărbat căsătorit” și este o comedie care mi-a depășit așteptările. Un spectacol cu intrigă, suspans, acțiune, cu personaje foarte bine conturate și comice, iar finalul cu totul neașteptat, cu adevărat surprinzător, au fost imboldul care m-a făcut să recomand tuturor prietenilor mei această comedie.

teatrul-elisabeta

teatrul-elisabeta

Bineînțeles că unul dintre succesele acestui spectacol este distribuția: Lucian Ghimiși în rolul unui comisar de poliție foarte dibaci, Ștefan Pavel în rolul lui Daniel Corban – soțul aparent ,,isteric și plângăcios”, așa după cum îl caracterizează Florence, interpretată de către minunata Alexandra Velniciuc, precum  și celelalte personaje extrem de variate cum ar fi un vagabond, un popă de țară, o asistentă medicală și altele, care la prima vedere nu ar avea ce căuta în această poveste, nu fac decât să potențeze comicul acestui spectacol prin crearea unor accidente și situații întortocheate, care îi dau mari bătăi de cap unui personaj cheie. Care e acela … vă las să descoperiți singuri mergând la spectacol.

Nu pot să nu remarc regia acestui spectacol, realizată de către regizorul Puiu Șerban, care a simțit care este modalitatea perfectă de a pune în valoare atât subiectul piesei, cât și pe fiecare actor/personaj în parte.

Aplauzele de la finalul acestui spectacol nu au făcut decât să-mi confirme că aceste lucruri, pe care vi le-am relatat, nu le-am simțit doar eu, ci o sală întreagă. Acea energie de la final pe care o simte fiecare spectator pur și simplu îți hrănește sufletul și te pune, pentru câteva clipe, alături de actorii de pe scenă. Un spectacol care merită văzut!

P.S.

Unul dintre lucrurile deosebite din seara aceasta este ca Teatrul Elisabeta are grijă să vă ofere posibilitatea ca înainte de spectacol să puteți servi o cafea foarte bună și aromată, o limonadă răcoritoare sau chiar să vă îndulciți cu o prăjitură creată în laboratorul Restaurantului Elisabeta.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.