EVENIMENTE

Vinvest – editia 2016

VinVest

Și eu susțin #3zile #Timișoara #Capitala Vinului

22-24 aprilie 2016, Timișoara

     Ediția a 13-a a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST Timișoara a invitat în acest an producătorii de vin din țară și străinătate, firme de servicii conexe și parteneri să spună: Și eu susțin #3zile#Timișoara, Capitala Vinului.

vinvest

Partener oficial al salonului sunt Domeniile Anastasia.

   Această ediție se remarcă, în primul rând, prin ÎNTOARCEREA GRANZILOR, adică prezența MARILOR PUTERI ALE VINULUI ROMÂNESC. Și, în total, prezența în salon a 25 de producători de vin: românesc, italian, sârbesc, a celor din Republica Moldova și din alte colțuri ale lumii. În ce privește știința facerii vinului,  este vizibilă prezența a 8 firme de servicii conexe: care își îndreaptă atenția către vița de vie, dar și spre sistemele de susținere, produse pentru vinificație, drojdii, enzime, utilaje de vinificație deopotrivă pentru micii și marii producători, sticlă, dopuri, capsule, baricuri, pahare, vesela pentru Horeca, stand cu revistele partenerilor.

​În program, ca atracții principale, sunt menționate două tematici majore de dezbatere, vin varietal și proiectele europene.

Vor completa paleta preocupărilor: lansări de reviste, cataloage, cartea domnului inginer oenolog Ion Pușcă etc.

La aceasta ediție, VINVEST și-a propus atragerea vizitatorilor prin recompense solide și lichide:

* tombola cumpărătorului de bilet *

  • Weekend, pentru 2 persoane, la Hotelul Valea cu Pesti, Transfagarașan, 4 stele, demipensiune, acces la Spa.
  • Weekend, pentru 2 persoane, la Hotelul Roman Plaza, localitatea Roman, 4 stele, demipensiune, acces la Spa și cina la Hanul Ancuței.
  • Weekend, pentru 2 persone, la Pensiunea Prestige, localitatea Moeciu, 4 stele, mic dejun.

În afară de acestea, vom oferi premii la:

*tombola vizitatorului cu invitație – 6 sticle de vin

*tombola jurnalistului – 12 sticle de vin

*tombola orei/ câte o sticlă la fiecare oră

*tombola restaurantului cu cei mai mulți vizitatori, 99 l vin

De notat că programul de vizitare va fi vineri si sâmbătă de la 11.00 la 20.00, duminică, de la 10.00 la 17.00.

Un concurs de caricaturi, o expoziție de pictură si obiecte de artă populară vor aduce NOUTATE și PROSPEȚIME.

Va fi, de asemenea, preconizat un studio disponibil pentru interviuri.

Momentul de deschidere va fi unul cu adevărat festiv, prin participarea delegațiilor, ordinelor de vin din Ungaria, Serbia, a oficialităților etc.

    Un accent deosebit va fi pus și pe momentul de decernare a medaliilor pentru vinurile câștigătoare la a 11-a ediție a Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, din perioada 20-21 aprilie 2016, care se va desfasura la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Circa 100 de probe de vin vor fi jurizate de membri ADAR, iar un maxim de 30% vor fi medaliate cu medalii de exceptie create de renumitul sculptor Luigi Varga.

Vă așteptăm în salon să descoperiți care sunt producătorii noi veniți, dar și pe cei care au revenit in salon.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *