Cele mai bune hoteluri de la bulgari

Vacanta la mare la bulgari

Cele mai bune hoteluri

O adevarata discutie in ultimul timp pe forumurile online vis a vis de vacanta la bulgari versus vacanta in Romania. Ne referim la litoral. Am fost de multe multe ori in Bulgaria si cine mai stie de cate ori in Romania. Din punctul nostru de vedere este strict o problema de alegere. Fiecare loc are turistii sai si fiecare loc este placut sau nedorit. Bulgaria are mult mai multe hoteluri in sistem all inclusive, Romania are statiuni superbe. Avantaje si dezavantaje si intr-o parte si in alta.

Anul acesta vom merge si in Bulgaria dar vom merge si in Romania si poate aceasta este solutia ideala!

Am gasit un articol interesant care prezinta o lista de hoteluri de 5* din Bulgaria si nu vrem sa il tinem doar pentru noi. Daca sunteti interesati de o vacanta in Bulgaria si nu stiti unde sa mergeti, aruncati-va o privire aici si alegeti ce va place mai mult. Noi am adauga la aceasta lista si Grifid Bolero din Nisipurile de aur precum si Argisht Partez  din aceeasi statiune.

Argisht_Partez
Hotel Argisht Partez – Nisipurile de aur
Hotel Grifid Bolero Nisipurile de aur
Hotel Grifid Bolero Nisipurile de aur

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.