Turul Game of Thrones

Pe urmele Game of Thrones

Sunteti fani Game of Thrones? Stiti personajele, locurile, intamplarile…bataliile? Cred ca 90% dintre cei pe care-i stiu, considera acest serial ca fiind cel mai bun din toate timpurile. Bazat pe romanele cu acelasi nume ale lui George R. R. Martin, din aprilie 2011 ne tine cu sufletul la gura episod cu episod in cele 7 serii de pana acum. Iar cea de-a opta si ultima se anunta a fi epica!

Cu atatea case rivale, intrigi si amoruri, cu atatea intamplari bune si rele, cu atata emotie negativa dar mai ales pozitiva. O saga din alte timpuri si lumi adusa in zilele noastre de un scriitor genial si niste scenaristi impresionanti. Da…normal…si niste actori ce au devenit vedete mondiale!

Cum ar fi sa mergi tu insuti pe urmele regilor din Debarcaderul Regelui? Si sa intelegi cum a devenit un oras ca Dubrovnik, scena celui mai important oras dintre regate.

In Dubrovnik, s-au turnat o mare parte din scenele ce tin de evenimentele petrecute in cetatea principala a celor 7  regate. Debarcaderul regelui. Orasul Tronului de Fier, al bataliei celor 5 regate de la Apa Neagra, cu Stannis infrant de catre Lannisteri, orasul port, orasul ce este chinul si desfatarea celor ce vor sa devina stapani in Regatele lumii.

king s landing
foto credit thedubrovniktimes.com

Dubrovnik te invita la un tur Game of Thrones.

Un tur prin orasul conducator din Westeros. In fiecare zi, pentru 2 ore si 25 de euro, poti merge pe urmele personajelor din serial. Punctul de intalnire este la fantana Onofrio’s si trebuie sa cauti umbrela rosie. Apoi veidescoperi alaturi de un ghid obiectivele din oras, vei primi explicatii si vei intelege exact unde, cum si cu cine s-au luptat taberele intre ele.

Gasiti amanunte pe site-ul Dubrovnik Walking Tours, site al celor ce organizeaza acest tur.

Iar eu astept cu nerabdare cea de-a opta serie din aprilie 2019! Se pare ca la ultimul episod, la citirea scenariului de catre creatorii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss au fost 15 minute de aplauze din partea echipei serialului. Nici nu imi pot imagina ce ne vor oferi. Inca putin si aflam…

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?