Chartere de la Wizz Air

WIZZ AIR OFERĂ SERVICII FLEXIBILE DE ZBORURI CHARTER

În aceste vremuri extraordinare, opțiunile de călătorie convenabile au devenit mai importante ca niciodată. Serviciul charter al Wizz Air oferă flexibilitate maximă pentru organizațiile care doresc să transporte grupuri de până la 239 de pasageri, având siguranța de a putea alege serviciul, ruta și programul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Indiferent dacă transportă angajați pentru întâlniri de afaceri, echipe sportive între turnee sau întoarce turiști înapoi în țara lor de origine, serviciul charter oferă o soluție convenabilă și personalizabilă pentru orice grup mare.

Astfel, Wizz Air anunță că și-a extins serviciul de zbor în sistem charter pentru a oferi zboruri charter interne și internaționale pe piețele actuale ale Wizz Air și nu numai.

Serviciul este disponibil pentru călătoriile de afaceri sau motivaționale, tururi cu mai multe escale și zboruri de repatriere și include un serviciu complet personalizabil.

Aceste zboruri charter personalizate se adaugă la serviciile de repatriere existente ale Wizz Air. Din martie, Wizz Air a operat peste 50 de zboruri de repatriere, aducând peste 3.600 de pasageri acasă.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air a declarat: „Suntem încântați să dezvoltăm în continuare serviciul nostru de zbor charter, oferind organizațiilor o experiență de călătorie complet personalizabilă, eficientă și flexibilă. În acest an dificil ne-am adaptat cu ușurință operațiunile pentru a sprijini eforturile de repatriere. Acum extindem acest serviciu prin sprijinirea grupurilor mai mari, de la echipe sportive și orchestre la companii și agenții guvernamentale. Echipajul nostru foarte bine pregătit și prietenos așteaptă cu nerăbdare să primească pasageri la bordul aeronavelor noastre moderne și eficiente pentru a experimenta serviciul excelent al Wizz Air. ”

Pentru rezervarea de zboruri charter contactați compania la: special.flights@wizzair.com

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.