Snoop check in pe bune din Bucuresti

Snoop Dogg dă check in la București, pe 29 august, la Arenele Romane.snoop la bogata

Prin 2016, Snoop in loc de Bogota din Columbia si-a dat check in la Bogata. Undeva prin Mures. A fost o poveste intreaga amuzanta si toti se intrebau cand o sa vine si la Bogata. Uite ca nu vine la Bogata dar vine la Bucuresti. Speram sa nu incurce Bucharest cu Budapest. Dar chiar si daca o face o sa punem acest lucru pe seama unei seri pline de fum si o sa zambim cu intelegere.

Anyway…

De data asta este pe bune, nu ca la Bogata 🙂

Legendarul artist nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toții am dansat la petreceri pe Still, Drop it like it’s hot, Next Episode, Gin and Juice.Fie că este muzician, producător, prezentator, actor, vlogger sau stand up comedian, el aduce bună dispozitie. Snoop Dogg a creat un personaj care se identifică cu ideea de petrecere. Pharrel, Kate Perry, Psy, Wizz Khalifa, Bruno Mars, Gorillaz sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Snoop a produs piese ce intra automat in heavy rotation.

Dacă vrei distracție adevarată, dă-ți și tu ckeck-in alături de Snoop Dogg la cea mai mare petrecere a verii, pe 29 august, la Arene Romane.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online aici: www.eventim.ro

Presale:                    179 ron pâna pe 29 iulie
239 ron – până pe 28 august
în ziua concertului:    250

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?