SKI-BUS in Romania

SKI-BUS

O companie noua pe piata turistica din Romania care isi propune ca, in sezonul 2015, sa organizese excursii de o zi, cu plecare din Bucuresti si avand ca destinatie cele mai renumite statiuni de ski din tara noastra.

PastedGraphic-5

     Oferta SKI-BUS este adresata iubitorilor sporturilor de iarna, care fie vor sa se lipseasca pentru o zi de grija transportului pana la destinatie, fie nu au masina personala. Participantii la excursiile SKI-BUS nu isi vor mai face griji legate de deplasare, gasirea unui loc de parcare si nu isi vor pierde timpul stand la cozi, ski-pass-ul inclus in bilet, asigurandu-le acces direct pe partie. Cu un pachet de 25 de excursii de o zi, SKI-BUS se adreseaza in acest sezon, unui numar de peste 1.000 de participanti, care fac parte din segmentul cel mai interesant de consumatori: persoane intre 19 si 49 de ani, pasionati de sporturi de iarna si calatorii.  Puncte de promovare SKI-BUS vor fi toate magazinele HERVIS Sports din Bucuresti, agentiile TUI Travel Center, magazine sportive, centre de inchiriere si scoli de ski din statiunile de ski partenere, casieriile instalatiilor de transport pe cablu (teleski, telecabina), cabane, centre de informare turistice, etc.

Biletele SKI-BUS vor putea fi rezervate online pe site-ul www.ski-bus.ro, la sediul SKI-BUS si in toate agentiile TUI Travel Center din Bucuresti.

   Cele 7 statiuni de ski partenere sunt: Sinaia, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, Cheile Gradistei, Ski Resort Transalpina si Arena Platos. Biletul include si un “Bonus Package”, pachetul nostru de servicii gratuite care contine urmatoarele produse: cafea, ceai de la Just – T, produse de patiserie de la Hambar, balsam de buze Neutrogena, produse Coca Cola si Dorna, batoane de ciocolata ROM, vouchere de la magazine sportive (Hervis, Switch Ski & Surf, H2O Shop, si Himalaya) o harta a domeniul schiabil din ziua excursiei, revistele Ski Pass si 24Fun, iar pentru intoarcere un mic “Apres Ski in Autocar” cu produse BECK’S.

 skibus1

Fiecare bilet SKI-BUS include asigurarea de accidente “Winter Sport Protect”, oferita de catre Allianz-Tiriac. In cazul nefericit al unui accident pe partie, aceasta asigurare acopera cheltuielile.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?