OFERTE SPECIALE

Ryanair ofera 100.000 de locuri de la 19.99 euro

RYANAIR LANSEAZĂ PROGRAMUL DE VARĂ 2016 DIN BUCUREȘTIimages

     Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 17 Septembrie, programul de vară 2016 din București, ce include 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma. Noile rute vor transporta 1.1 Milioane de pasageri pe an și vor susține în jur de 800 de locuri de muncă din activități comerciale și servicii conectate Aeroportului Henri Coandă București (OTP).

Programul de vară 2016 al Ryanair în București va aduce:

  • 4 noi rute: Bologna (5 x săpt.), Milano Bergamo (1 x zi), Milano Malpensa (4 x săpt.) și Roma (2 x zi)
  • 8 rute în total
  • 1 Milioane de clienți pe an
  • 825* locuri de muncă pe an

     Clienții români, dar și vizitatorii Capitalei României pot alege din cele 8 noi rute din cadrul programului de vară 2016, pentru tarifele mici ale Ryanair, dar și pentru viitoarele îmbunătățiri ce sunt aduse de programul “Always Getting Better” (AGB) printre care deschiderea de noi baze, un nou sit web personalizat, o nouă aplicație pe mobil, noi uniforme și meniuri de bord îmbunătățite.

Creșterea Ryanair, Vara 2016, București

Bologna5 x săpt.
Bruxelles Charleroi1 x zi
Dublin4 x săpt.
Londra2 x zi
Madrid1 x zi
Milano Bergamo1 x zi
Milano Malpensa4 x săpt.
Roma Ciampino2 x zi

 La București David O’Brien, Ryanair, a declarat:

    “Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea Programului de Vară 2016 pentru București, ce aduce 4 noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino, și 8 rute în total, care vor transporta 1.1 Milioane de clienți pe an și vor susține 800 de locuri de muncă din activăți comerciale și servicii conectate Aeroportului Henri Coandă București. Fiind cea mai mare companie aeriană din Europa urmărim ca în viitor să creștem traficul nostru de pasageri, numărul de rute și locurile de muncă susținute pe Aeroportul Otopeni, dar și conectarea acestuia cu centrele de business cheie ale Europei. Ca urmare a lărgirii rețelei noastre de rute, cea mai mare din Europa, facem din Ryanair alegerea ideală atât pentru clienții Business, cât și pentru cei de călătorii de plăcere.Pentru a sărbători lansarea noului nostru program de vară 2016 pentru București, oferim spre vânzare 100,000 de locuri din cadrul întregii noastre rețele de rute din Europa, la prețuri promoționale care încep de la €19.99. Acestea pot fi rezervate până Luni, 21 septembrie, miezul nopții. Pentru a nu pierde această ofertă extraordinară, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *