DE STIUT!

Pret fix de 9 euro la bagajul de cala la Wizz Air

PROMOȚIE FANTASTICĂ DE PRIMĂVARĂ: WIZZ AIR OFERĂ  PREȚURI REDUSE, INCREDIBILE PENTRU PRODUSELE AUXILIARE

Wizz Airanunța o promoție deosebita

Începând de astăzi, toți pasagerii – fie că au rezervat deja un bilet sau își fac o nouă rezervare – se pot bucura de cea mai bună experiență de călătorie la o fracțiune din preț. Imaginează-ți: bagaje de cală, WIZZ Priority și alocarea locurilor, toate sunt ale tale pentru prețul fix de doar 9€ fiecare! – această ofertă spectaculoasă este valabilă doar pentru călătoriile efectuate până în 26 martie 2024. 

Doar pentru o perioadă limitată, pasagerii pot profita de această oportunitate unică de a se bucura de avantaje premium la un preț incredibil de mic. Indiferent dacă ești un călător împătimit care vrea să-și îmbunătățească experiența sau un explorator spontan în căutarea unui moment de răsfăț, această promoție este creată special pentru tine.

wizz-air

„Suntem încântați să lansăm această reducere de primăvară fără precedent, oferind pasagerilor noștri oportunitatea de a-și îmbunătăți experiența de călătorie fără a-și goli buzunarele”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air. „În cadrul Wizz Air, ne-am angajat să oferim o valoare excepțională și servicii de neegalat, iar această promoție subliniază dedicarea noastră de a face călătoriile cu avionul accesibile tuturor.”

Experimentează confortul pe care îl meriți fără a plăti un preț exorbitant. Rezervă sau upgradează-ți rezervarea existentă cu Wizz Air și pornește într-o aventură de neuitat plină de confort, avantaje și servicii de neegalat pentru clienți. Nu rata șansa de a te bucura de confort și avantaje la un preț imbatabil!

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.