Viza pentru Australia

Cum obtineti viza eTA cand mergeti in Australia

Astazi vreau sa va vorbesc despre Australia, una dintre tarile pe care imi doresc sa le vizitez macar o singura data in viata asta. O sa spuneti ca este foarte departe si ca este drumul scump si este adevarat. Dar daca stai sa te gandesti, merita. Este o tara minunata, de care din pacate am auzit multe lucruri in ultimul timp. Din pacate spun pentru ca nu au fost tocmai bune. Inceputul acestui an a fost o perioada proasta pentru australieni. Toti am lacrimat cand am vazut ursuletii Koala arsi , morti de sete, ingroziti de focul mistuitor. Dar nu vreau sa intru in prea multe detalii despre acest subiect , ci vreau sa va povestesc despre frumusetea acestei tari si cum sa obtineti viza eTA, viza care este obligatorie cand zburati acolo. Sunt locuri senzationale de vazut, orase minunate si o natura incredibila.

Va povesteam despre viza eTA pentru Canada  intr- un alt articol si cautand informatii despre Australia si preturi de zboruri am gasit un articol despre aceasta viza care este obligatorie si m-am gandit ca este bine sa stiti si voi, cei care intentionati sa vizitati Australia. Melbourne, Sidney. Perth, superba plaja de la Byron Bay sau senzationala Ayers Rock sunt locuri de poveste si o calatorie aici are nevoie de cel putin doua saptamani pentru ca Australia este uriasa.

australia

Oricine dorește să vină în Australia,in scop turistic sau din orice alt motivl, poate solicita viza ETA. Cu un pașaport valabil , puteți aplica și puteți obține viza electronică a autorității de călătorie în Australia. Aceste servicii sunt disponibile pentru multe țări de pe glob și oricine se poate adresa. Dacă doriți să stați mai mult de 3 luni, tot ce trebuie să faceți este să călătoriți înapoi și apoi să vă întoarceți în aceeași zi și veți mai avea încă trei luni pentru a rămâne în Australia și pentru a vă bucura de ospitalitatea oferită.

Visa eTA australiană este un serviciu care permite persoanelor care doresc să aplice online cererea de viză australiană iar valabilitatea maxima este de 12 luni cu perioade maxime de 3 luni de ramas in tara. Astfel, poti sta 3 luni, pleca pentru o zi si poti sa te intorci fara a aplica din nou.  Oricine are un pașaport valabil poate solicita viză electronică australiană, deși nu este disponibila în unele țări. Calea cea mai usoara de a obtine aceasta viza, daca nu vrei batai de cap cu formulare gresite si eventuale greseli, este prin intermediul site-ului eTA Australia unde puteți solicita și obține viza australiana  eTA in doar 2 ore dupa ce veti petrece doar 15 minute pentru a completa detaliile legale. Partea buna si care face acest serviciu sa merite este echipa dedicată de asistență, astfel încât, dacă există vreo problema, puteți contacta serviciul  pentru clienți și  veți primi ajutorul necesar de care aveți nevoie într-o perioadă scurtă de timp.

Procedura consta intr-un  formular pe care îl veți completa începând cu scopul vizitei, datele personale (numele), data nașterii, țara de naștere, dacă ați fost din nou în Australia (dacă da, furnizați data zborului ), verificați dacă doriți factura TVA, furnizați detaliile pașaportului (numărul pașaportului, țara emiterii, autoritatea emitentă, data eliberării și data expirării), completați dacă aveți o cetățenie suplimentară, completați câteva întrebări de fond, date de contact, apoi alegeți plata. Taxele cererii de viză australiene sunt indicate în partea de jos. După completarea detaliilor, acceptarea termenilor și condițiilor și confirmarea metodei de plată, puteți face clic pe butonul de aplicare. Este important de menționat că vârsta nu este un factor eligibil în timpul cererii.

De obicei, prelucrarea și confirmarea vin imediat după solicitarea vizei eTA în programul de cerere de viză.  Puteți aștepta insa până la 12 ore pentru a fi procesată. În general insa, vizele eTA sunt procesate imediat, permițându-vă să vă prindeți zborul și să plecați la destinație. Având viza, trebuie să aratati pașaportul  companiei aeriene și să vă urcați în avion

Atentie!

Viza eTA, NU INLOCUIESTE VIZA  DE INTRARE ea fiind complementara si dacă doriţi să călătoriţi în scop turistic sau de afaceri în Australia, e nevoie sa obţineti viză de intrare fie direct prezentându-vă la sediul unei misiuni diplomatice australiene, fie online, prin intermediul sistemului eVisitor 

O calatorie in Australia necesita o planificare exacta cu mult timp inainte, bilete de avion cumparate din timp si entuziasm. Este departe de noi si nu multi  ajungem sa facem o asemenea calatorie. Dar daca avem in plan si reusim sa facem tot ce este necesar pentru a vizita acest loc unic in lume, ar fi pacat sa ne impiedicam de un lucru atat de simplu si usor de obtinut ca viza eTA pentru Australia.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.