LUMEA MARE

Obtine viza online pentru calatoria ta

Cum obtii viza online pentru anumite tari?

Intr-o lume mai deschisa ca niciodata, o lume unde distantele au devenit scurte datorita avioanelor, o lume unde oamenii sunt mai dispusi sa calatoreasca decat oricand in istorie, avem totusi de multe ori de facut proceduri pentru a obtine vize de intrare in tarile pe care vrem sa le vizitam. Acest proces este la indemana multora si in proportie mare asemanatoare cumici diferente de la tara la tara. Aceste diferente insa fac obtinerea vizei complicata uneori.

Intr-un clasament al puterii pasaportului, Romania sta foarte bine, turistii cu cetatenie romana putand intra in foarte multe tari fara viza. Ce ne facem insa atunci cand trebuie sa obtinem o viza online pentru calatoria noastra?

viza-online

https://electronicvisa24.com este un site specializat ce te ajuta sa aplici si sa obtii viza online pentru cateva tari unde ni se cere acest lucru. Ca este necesara o evisa sau o viza ETA, aici puteti aplica si obtine viza intr-un mod sigur, usor si rapid.

Prin interemediul acestui site specializat, puteti aplica pentru urmatoarele vize:

Canada – Cu marile sale orașe precum Toronto, metropola cu cele mai mari contraste intre zgârie-norii impunătoare și vastele sale zone verzi situate între Queen’s Park și High Park. Vancouver, portul maritim frumos, o destinație preferată pentru realizarea unor producții cinematografice deosebite sau Ottawa, capitala, cu arhitectura sa frumoasă victoriană sau cu muzeele interesante.

Australia –  Continentul cu orașele rivale frumoase precum Melbourne și Sydney, primul cu piețe frumoase, restaurante și pub-uri lângă râul Yarra și facilitățile sale pentru artă scenică și autohtonă, al doilea cu Opera din Sydney, imaginea emblematică a acestei frumoase țări.

Sri Lanka –  Tara cu opt regiuni incluse in patrimoniului mondial UNESCO. Vizitați de adepții budismului și de mulți alții care, atrași de o lume de povești de contemplație și meditație, se încumetă să-i cunoască ruinele, unele dintre ele având peste 2000 de ani.

Myanmar –  Fosta Birmanie, cu farmecul misterios al țărilor asiatice și credințele budiste înrădăcinate, unde mai mult de 100 de grupuri etnice locuiesc împreună. O destinație ideală pentru cei care doresc să se îndepărteze de locuri aglomerate pentru a intra în simplitatea vieții rurale.

Vietnam –  Situată în partea de est a peninsulei Indochina, geografia ei oferă o serie de opțiuni care includ jungla, munții, câmpia, râurile și plajele răspândite pe 31 de parcuri naționale, zone protejate pe mare și pe mare și 6 rezerve ale biosferei, ceea ce o face într-un destinație excelentă pentru ecoturism.

Cambodgia –  Tară asiatică situată la sud de Peninsula Indochina, a cărei cultură este profund legată de spiritualitate, regatul templelor, deoarece păstrează clădiri religioase de o frumusețe izbitoare, precum Angkor Wat, considerată cea mai mare clădire religioasă din lume.

Kenya – Una dintre bijuteriile Africii ce abia asteapta sa fie descoperita.

Oman – Considerat în 2015, de New York Times ca un secret ascuns al Orientului Mijlociu pe punctul de a fi descoperit cu incredibilul potențial turistic care se păstrează în geografia sa variată.

Bahrein – Țara cu bogăție mare din extracția de petrol, care a reușit să investească insa in turism pentru a face din țara sa o societate modernă, investitii care fac din Bahrain o destinație turistică foarte atractivă.

Sunt destinatii extrem de cunoscute sau pe cale de a fi descoperite de catre cei dornici sa viziteze lumea. O viza de intrare intr-o tara nu este o piedica, ea putand fi obtinuta lesne daca ne dorim sa vizitam acel loc. Trebuie doar sa fim atenti la aplicatie si daca ne dorim sa fim siguri 100% sa apelam la un site specializat ce ne asigura obtinerea accesului. Suntem intr-un continuu drum in jurul lumii, descoperim clipa de clipa taramuri noi , culturi ni, civilizatii noi si ne dorim mai mult intotdeauna. Nu ne mai sperie diferentele ba chiar le imbratisam si incercam sa gustam din farmecul fiecrui loc in parte.

A calatori este probabil singurul lucru pe care cheltuiesti bani dar care te face mai bogat. Haideti sa devenim bogati toti!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.