MozART group ajunge în premieră absolută în România!

Celebrul spectacol MozART group ajunge în premieră absolută în România!

Amanat pentru data de 6 Iunie 2020

După ce a încântat sute de mii de spectatori în cadrul turneelor din întreaga lume, MozART group ajunge în România într-un spectacol emoționant, plin de muzică, umor și imprevizibil.

"Existăm în pofida formalității sobre din marile săli de concerte, a anostelor vieți ale artiștilor de muzică clasică, a fanilor muzicii clasice sau a fanilor muzicii rock, rap sau pop care se tem de muzica clasică. Ne tratăm Muza cu ironie și umor și suntem convinși ca ea nu are nimic împotrivă!"

Cei patru protagoniști sunt instrumentaliști cu studii înalte în cadrul prestigioaselor Academii de Muzică din Varșovia și Łódz, care au decis o nouă abordare asupra muzicii
clasice – fuziunea dintre aceasta și simțul umorului. MozART group a creat un spectacol muzical unic, unde muzica și nu cuvintele reprezintă sursa râsului și a fericirii. Cheia acestei producții muzicale unice? Se ia o piesa muzicală și se analizează precum pânza unui artist, din punct de vedere al structurii și al temei. Se adaugă asocieri muzicale pline de inspirație, idei briliante care se remarcă în orice context și se presară cu momente surprinzătoare și pur și simplu uimitoare, care emoționează publicul până la lacrimi.

mozart-group

MozART group cântă împreună din anul 1995

Debutul oficial a avut loc în 1997 în cadrul competiției PAKA, în Cracovia. În același an au construit producția muzicală „Mozart’s still alive” și, începând de atunci, au concertat în turnee în întreaga lume, inclusiv Europa, Canada, SUA și Asia. Cvartetul cântă și alături de alți artiști consacrați precum artistul de pantomimă Ireneusz Krosny și multitalentatul Bobby McFerrin.

MozART group este un invitat frecvent al emisiunilor TV, galelor internaționale și concertelor. Cvartetul a primit premii prestigioase precum Marele Premiu al Festivalului de Satiră și Comedie XVIII în Lidzbark, „Pingwin z brazu” (Pinguinul de Bronz) – premiu oferit de comunitatea de cabaret din Zielona Gora, un capitoliu informal al cabaretului polonez și două GOLDEN TROUGHS în cadrul RYJEK Festival în Rybnik/Poland. În iulie 2010, MozART group a primit un premiu special din partea Ministerului Culturii din Polonia pentru performanțe remarcabile pe scenă timp de 15 ani. Ediția 31 a Festivalului European de Umor GAGY în Slovacia a premiat MozART group cu MARELE PREMIU 2011 și în martie 2013, grupul a primit toate cele trei mari premii ale Festival des Artes Burlesques, Ediția a 10-a, în St.Etienne/France: Marele Premiu al Juriului, Premiul Publicului și Premiul Presei.

Din anul 2011, MozART group se bucură de un succes răsunător cu sute de concerte în fiecare an, în întreaga lume printre care Mexic, SUA, China, Canada, Singapore, Brazilia, Portugalia, Elveția, Marea Britanie, Germania, Austria, Turcia, Cehia, Macedonia, Korea de Sud și Franța, unde cvartetul a avut 65 concerte la Bobino Theatre în Paris, în numai 4 luni.

Pe 16 martie 2020, MozART group concertează pentru prima dată în România, într-un spectacol inovator și captivant, în care fuziunea dintre muzică și umor va emoționa publicul până la lacrimi.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.