EVENIMENTE

Concert Stefan Banica

Concert Stefan Banica – 10 ani de “Te iubesc femeie”

Joi, 5 martie 2020, intre orele 19:30 – 21:30 Ștefan Bănică aduce dragostea in Bucuresti cu un concert aniversar – Te iubesc, femeie – la Circul Metropolitan Bucuresti

Daca Decembrie este destinat an de an Sarbatorilor de Craciun, Martie are o traditie ce a ajuns la a zecea editie. Luna femeilor este celebrata prntr-un concert dedicat doamnelor si domnisoarelor. Asa ca:

concert-stefan-banica-te-iubesc-femeie

Doamnelor și domnișoarelor, acest spectacol vă este dedicat, în luna voastră de grație, deci vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbătorim împreună, prin muzică și voie bună!
Concertul acustic “Te iubesc, femeie”, marca Ștefan Bănică, va fi un eveniment de suflet, într-o atmosferă caldă și plină de emoție, o seară de neuitat. Ștefan Bănică își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție, pentru că “muzica bună unește generațiile”, așa cum spune artistul. Iar acest lucru se vede în fiecare an la concertele sale, care se desfășoară cu săli arhipline.
concert-stefan-banica-te-iubesc-femeie
Ștefan Bănică, alături de trupele sale, Rock’n’Roll Band si grupul vocal The 50’S, vă aduce în dar, în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, reinterpretate în varianta acustică.

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul aniversar acustic Ștefan Bănică – “Te iubesc, femeie!” pe data de 5 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan București.

Categoriile de prețuri:

  • Categoria VIP – 200 lei (biletele includ și un album cadou)
  • Categoria 1 – 100lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.