Microsoft Summit 2015

Microsoft Summit 2015

De pe data de 4 noiembrie pana pe 5 noiembrie  la Palatul Parlamentului vor fi peste 50 de speakeri care   vor participa la Microsoft Summit, una dintre cele mai importante conferinţe de business şi tehnologie din România,   care va avea ca teme centrale subiecte precum mobilitatea şi cloudul.

MSSummit-FE2Acesta este şi cel mai mare eveniment organizat de subsidiara locală a gigantului american Microsoft pe piaţa din România. Organizatorii estimează că peste 1.200 de persoane vor participa la eveniment. Vor fi dezbatute problemele actuale si se vor stabili contacte intre participantii interesati de business.

La evenimentul Microsoft Summit vor participa pe lângă Kostas Loukas, directorul general al Microsoft România, şi Don Grantham, preşedintele Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est, peste 50 de speakeri din România şi străi­nă­ta­te care vor aborda teme din mediul IT, dar şi din cel de business.

Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze cu noile tehnologii Microsoft, care vor fi prezente la locurile special amenajate pentru demo-uri. De asemenea, participanţii vor putea testa diferite echipamente cu tehnologii Microsoft. În cadrul evenimentului sunt organizate şi 11 sesiuni dedicate participanţilor din mediul de business.

Alte 17 sesiuni despre tehnologie sunt dedicate participanţilor care dezvoltă aplicaţii software. Pentru specialiştii în IT sunt organizate un număr de 23 de sesiuni.

Printre experţii internaţionali care participă la eveniment se numără şi Oldrich Priklenk, care este reprezentant al companiei americane de analiză Gartner în regiune şi care va discuta despre priorităţile de pe agenda directorilor de IT şi despre adopţia tehnologiei în Europa de Sud-Est.

La eveniment va mai fi prezent şi managerul general al Uber pentru Europa Centrală,  Rob Khazzam, care este responsabil cu extinderea operaţiunilor Uber pe pieţele din Ungaria, România şi Cehia.

 

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?