EVENIMENTE

Jencarlos Canela in Romania

JENCARLOS CANELA, eroul din telenovela „Pasiune interzisă”, ajunge în premieră în România, pentru un concert incendiar!

Vino să simţi, să cânţi şi să dansezi latino, la un concert la care temperatura va atinge cote alarmante!

comunicat de presa

     JENCARLOS îmbină cu succes actoria cu o fulminantă carieră muzicală. Până în prezent, interpretul cu alură de latin lover a lansat trei albume: materialul de debut „Búscame” (2009) a pătruns direct pe poziţia a doua a topurilor latino, iar al doilea album „Un Nuevo Día” (2011) a ajuns pe prima poziţie în doar o săptămână de la lansare. Iar anul acesta, în luna mai a ieşit pe piaţă cel de al treilea album, al artistului cu renume de „latin lover”. Albumul, denumit simplu, „JEN”. Este prima colaborare a solistului cu Universal Music şi cel dintâi material care include şi piese în limba engleză.  La doar 26 de ani JENCARLOS are un palmares impresionant: a fost desemnat a fost desemnat artistul revelatie la Premiile Lo Nuestro în 2011, Cel mai îndrăgit într-un rol principal, la Premiile Tu Mondo, în 2012 şi 2013, a cucerit distincţia Artist Of The Year în 2013, la Premiile Juventud şi iar piesa „I Love It” i-a adus, în acest an, trofeul Song Of The Summer, tot la Premiile Juventud. A colaborat cu Pitbull, JBalvin si Jose Feliciano.

     În anul 2006 JENCARLOS a fost protagonistul unei campanii publicitare a brandului Ford, pentru care a şi compus şi interpretat tema sonoră. Iar în anul 2012 melodia „Sueña”, o colaborare JENCARLOS cu Emilio Estefan, a servit ca drept lait motiv al transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de vară, ale staţiei TV americane Telemundo. Iar în anul 2012, Jencarlos Canela a fost inclus pe lista „Celor mai influenţi tineri din lume”, un top important care reuneşte 450 de persoane sub 30 de ani, din toată lumea, care au avut performanţe remarcabile în domenii precum educaţia, finanţele, marketing, tehnologie, arte sau sporturi. Lista a fost elaborată de mai mulţi experţi din aceste domenii, iar alături de numele lui JENCARLOS figurează, printre alţii, Adele, Justin Bieber sau creatorul Facebook-ului, Mark Zuckerberg.

    Spectacolul incepe la ora 20.00, iar accesul în sala se face incepand cu ora 19.00. Biletele pentru concertul JENCARLOS – Cinema Patria, 14 martie 2014 se gasesc online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro, www.bilet.ro în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate „bilete.ro”, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la urmatoarele categorii de preturi:

 VIP – 350 RON – include meet & great cu JENCARLOS ( 77 Euro )
 Categoria I – 250 RON ( 55 Euro )
 Categoria II – 150 RON ( 33 Euro )

P.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *