OFERTE SPECIALE

Huawei P50 Pro

Caracteristicile camerei Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro este cel mai recent smartphone high-end din seria P al producătorului chinez. Aranjamentul camerei combină un senzor de bază excelent al p50 pro camera cu un ultra-wide de 13 mm, un telescop de 90 mm, un senzor monocrom și un element de detectare a temperaturii culorii multispectral pentru optimizarea egalizatorului de alb și a descrierii culorilor.

Huawei-P50-Pro

De asemenea, recreează conceptul de utilizare a unui senzor monocrom lângă senzorul de bază, lucru cel mai recent văzut în P20 Pro din 2018. Senzorul monocrom îmbunătățește generarea de detalii fine și reduce zgomotul, în special în condiții de lumină scăzută. De asemenea, ajută cu idei de profunzime pentru efectul imitativ de bokeh.

Specificații cheie ale camerei:

  • De bază: senzor de 50 MP (ieșire 12,5 MP), obiectiv cu deschidere f/1,8 echivalent 23 mm, OIS;
  • Monocrom: senzor de 40 MP (combinat la 10 MP), obiectiv cu deschidere f/1,6 echivalent 26 mm;
  • Ultra-larg: senzor de 13 MP, obiectiv cu deschidere f/2,2 echivalent 13 mm;
  • Tele: senzor de 64 MP (ieșire 16 MP), obiectiv cu deschidere f/3,5 echivalent cu 90 mm, OIS Senzor multispectral;
  • LED flash;
  • Video 4K, 2160p/60 fps;
  • Chipset Kirin 9000.

Cu un scor general de 144, Huawei P50 Pro este noul număr 1 în clasamentul DXOMARK Camera, depășind cu un punct scorul celorlalte companii.

Camera oferă o calitate excelentă a imaginii statice în toate împrejurările, obținând o notă de top în categoria Fotografii, oriunde scorul său de 149 este cu un punct mai mult decât scorul camerei celorlalte companii. Rezultatele Huawei P50 Pro la examinările noastre sunt cele mai eficiente sau dintre cele mai competente în aproape multe dintre toate subcategoriile Foto. Singura excepție este previzualizarea, oriunde în acest punct există multe diferențe vizibile substanțiale între imaginile de previzualizare și ultimele capturi, în special în circumstanțe de lumină cu contrast ridicat.

Proaspătul Huawei ajustează, de asemenea, un punct de referință pentru Zoom, cu notele sale de 107 și 7 puncte întregi față de liderul anterior din această clasă, care este modelul celorlalte companii. P50 Pro este în prezent cel mai benefic smartphone pentru mărire și micșorare, iar rezultatele imaginii atât de la camera ultra-largă, cât și de la modulul tele sunt cele mai competente pe care le-am constatat până acum.

În lumina radială, gama dinamică este destul de mult la egalitate cu cea mai eficientă din clasă. Aceste gusturi arată performanța de vulnerabilitate a Huawei P50 Pro într-o imagine cu iluminare din spate. În condiții de interior, P50 Pro oferă cea mai bună gamă activă decât celelalte, iar în condiții de lumină scăzută, este cel mai mare dintre dispozitivele din acea comparație. Aceste gusturi arată vulnerabilitatea Huawei P50 Pro de a funcționa în condiții de lumină slabă.

Salvarea texturii de înregistrare video a lui P50 Pro este bună, dar oarecum depășită de dispozitivele suplimentare. Rezultatele texturii înregistrării video sunt în general mai puțin impunătoare decât pentru Foto; acest lucru se datorează în mod plauzibil realității că dispozitivul nu folosește senzorul alb-negru pentru a captura video.

Stabilizarea video este eficientă și asigură o mișcare bună a camerei, dar câteva sunt vizibile. Acest clip de gust arată stabilizarea Huawei P50 Pro în condiții de interior.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.