Grecia se deschide in luna mai

Grecia a anuntat ca se deschide in luna mai

Un anunt asteptat de multa lume tocmai a fost facut. Autoritatile din Grecia au anuntat ca incepand cu luna Mai se va redeschide sectorul turistic! Operatorii de turism doresc să redeschidă sectorul turistic începând cu luna mai si pentru ca se apropie Paştele,  operatorii greci doresc să profite de această perioadă.

Astfel,  anunţul făcut de purtătorulul de cuvânt al Executivului de la Atena, Aristotelia Peloni, spune ca Grecia intenţionează să ridice restricţiile COVID-19 impuse în sectorul de retail şi să deschidă şcolile înainte de sfârşitul acestei luni si de asemenea să redeschidă sectorul turistic în luna mai.

grecia

Chiar daca decizia depinde de evoluţia datelor epidemiologice, Grecia isi face astfel cunoscuta intentia de a avea un sezon turistic in 2021, sezon care se spera sa relanseze economia tarii, grav afectata de criza economica si de Covid. Sectorul turistic generează 20% din PIB-ul Greciei și angajează una din cinci persoane din această țară, asadar deschiderea acestuia este de o importanta vitala.

La randul ei, Romania este una dintre cele mai mari cinci piețe pentru Grecia, in anul ​​2019 contribuind cu 1,378 milioane de turişti. Una dintre destinatiile  preferate de turistii romani este deschisa si isi asteapta oaspetii.  Asadar, la vara ne vedem pe una dintre plajele minunate de acolo!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?