EVENIMENTE

Ediția jubiliară a Festivalului Internațional George Enescu

 Ministerul Culturii a semnat contractul de finanțare pentru ediția jubiliară a Festivalului Internațional George Enescu

Ministerul Culturii a semnat luni, 14 iunie, contractul de finanțare pentru ediția jubiliară a Festivalului George Enescu, care va avea loc între 28 august și 26 septembrie, la București și în mai multe orașe din țară.

Acest lucru permite avansarea demersurilor de organizare a Festivalului Enescu conform programului comunicat, care poate fi găsit aici. Alocarea finanțării pentru programul Festivalului Enescu 2021 a fost anunțată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, în luna februarie 2021, iar ulterior Parlamentul a aprobat-o.

Peste 3500 de artiști străini și români vor participa la Festival, în condițiile în care evenimentul va avea o durată record de 4 săptămâni. Concertele se vor desfășura cu respectarea regulilor sanitare. Până pe 28 iunie, iubitorii muzicii care vor să aibă acces la abonamente se pot înscrie în loteria abonamentelor, la acest link: https://service.eventim.ro/loterie-festivalul-enescu-2021/. Tragerea la sorți va fi pe 1 iulie, iar câștigătorii vor avea 14 zile pentru a cumpăra abonamentele. Pe 19 iulie, se vor pune în vânzare biletele individuale.

Spre deosebire de celelalte ediții, Festivalul Enescu 2021 va trece printr-o serie de transformări și adaptări, pentru a face față provocărilor pandemiei. Cele 78 de concerte sunt organizate în patru serii:

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.