CONCURSURI

Cine merge pe Broadway?

Am aflat cine merge pe Broadway!

broadway

   Timp de doua saptamani am avut un concurs cu un premiu deosebit. O invitatie pentru doua persoane la show-ul  Disney Beauty and The Beast,  musicalul original de pe Broadway! Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group şi NETworks Presentations pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la prima punere în scenă a celebrului musical soseşte în această iarnă la Bucureşti, cu patru reprezentaţii spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română. Bazat pe filmul de animaţie cu acelaşi nume (premiul Oscar în 1991) Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony şi s-a jucat vreme de 13 ani. Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tânără dintr-un oraş de provincie, şi Bestiei, un tânăr prinţ blestemat de o vrăjitoare. Doar dacă Bestia învăţa să iubească şi să fie iubită, blestemul se rupe şi el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge – dacă Bestia nu învaţă lecţia prea curând, el şi curtea sa vor fi condamnaţi pentru eternitate.

     In urma extragerii efectuata aici norocosul castigator s-a dovedit a fi  Pascu Sebastian !

Felicitari castigatorului, multumiri tuturor celor care au participat si nu uitati ca va asteptam la concursurile organizate de calatoriaperfecta.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *