Check in pentru Untold

Sistem de plată, Checkin și acces la festivalul UNTOLD 2022

Festivalul UNTOLD își deschide porțile joi, 4 august, la ora 14:00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în tărâmul magic se face între 14:00 și 05:00.

UNTOLD, cel mai mare festival din România și unul dintre cele mai mari din întreaga lume, își deschide porțile în 7 zile. Organizatorii dezvăluie detalii despre accesul în festival și sistemul de plată  și le recomandă fanilor să aleagă opțiunile de Checkin și Top-up online pentru a beneficia de acces  mai rapid în tărâmul magic UNTOLD. Checkinul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. 
Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la  locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unei cărți de identitate. Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Checkinul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Checkin opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefonlocalitate) și să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.
check-in_untold-2022
După realizarea cu succes a Checkinului online, fanii își pot crea propria Pușculită de Festival.
Astfel, fiecare participant își poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului  de Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit  Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicația UNTOLD.
Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces și actul de  identitate, și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat de pe parentalconsentro.pdf (untold.com), iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la  festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid.

PROGRAM PRE-FESTIVAL PENTRU RIDICAREA BRĂȚĂRILOR

Organizatorii au pregătit și anul acesta un program prefestival. Asta înseamnă că fanii care au  abonamente General Access și VIP și au făcut Checkinul online își pot ridica în avans brățările de  festival după cum urmează:
Iulius Mall Cluj-Napoca: 30.07.2022 – 01.08.2022 (de sâmbătă până luni), între orele 10:00 –  20:00.
Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 2.08.200 – 3.08.2022 (de marți până  miercuri), între orele 14:00 – 22:00. Tot de aici își pot ridica brățările de festival și fanii care au  bilete Day 1.
În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între orele 14:00 – 05:00, în parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.
Sistemul de plată de la UNTOLD este oferit prin sprijinul Băncii Transilvania și, la fel ca în 2019 și 2021, este integrat cu sistemul de acces, care aduce mai multă siguranță și facilitate participanților. Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în cele 4 zile și 4 nopți de distracție.
Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit  peste 90.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.
Cei care șiau pus bani pe brățară în festival și nu iau cheltuit pe toți și vor să îi recupereze, o pot  face de la oricare dintre punctele de Credit Point din festival, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Topup online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie
să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 12 august, ora 23:59.
În acest an, spațiile de depozitare pentru participanți vor fi poziționate chiar înainte de zona de acces în festival. Fanii au posibilitatea să își rezerve un dulăpior pentru o zi sau pentru întreaga  perioadă a festivalului.
  • Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente,  bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice  tip de obiecte care pot răni.
  • Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.