Cea mai mare fantana din lume

Cea mai mare fantana din lume

Cea mai mare fantana din lume se inaugureaza in Dubai. Orasul recordurilor mondiale a acaparat inca unul Cea mai mare fantana din lume se inaugureaza in Dubai si va uimi turistii asa cu Burj Khalifa sau Burj al Arab a reusit in timp. Am vizitat cu ceva timp in urma Dubai-ul si am ajun si la Burj Khalifa si la Burj al Arab. Un oras absolut senzational, creat intro mare de nisip, oras ce a devenit unul dintre centrele turismului mondial. Ne propusesem sa ajungem in 2020 din nou aici pentru Expozitia Mondiala. Iata ca planurile nu s-au indeplinit. Dar raman pe lista scurta din viitorul, speram apropiat, si avem acum un nou motiv de vizita!

The Pointe Fountain

  • Prima fântână multicoloră din Dubai, cu o suprafață de 14.366 m²
  • 5-6 show-uri / pe zi de la Apus la Miezul Nopții
  • 3.000 lumini LED, sistem audio de înaltă performanță cu 86 de difuzoare și 18 sub woofere pe ambele părți
  • 7.000 de duze pentru efecte de ceață și aburi
  • Combinația ‘Super Shooter’ aruncă apa până la 105 metri înălțime, duza dansantă atingând 15 metri înălțime, iar cea medie 58 de metri

Un alt vis al emirilor a prins viata in Dubai. Fântâna are o suprafață de 14.366 metri pătrați și se va ridica la o înălțime de 105 metri, luminată cu mai mult de 3.000 de becuri LED.

The Pointe este un loc de promenada si belvedere aflat in varful Palm Jumeirah, celebrul palmier artificial creat in Dubai. De aici se poate vedea cel mai bine aceasta uriasa realizare.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.